Θα πάθετε πλάκα! Η Άντζελα Δημητρίου με σούπερ μικροσκοπικό μπικίνι (φωτο)


Αδιαμφισβήτητα ό,τι λέει κι ό,τι κάνει μονοπωλούν το ενδιαφέρον και μας απασχολούν για μέρες… Η “Λαίδη” του ελληνικού πενταγράμμου αυτή την περίοδο ξεκουράζεται και ο φωτογραφικός φακός του YOU τη “συνέλαβε” να κάνει το μπάνιο της στο “Sundara Beach Bar Restaurant”, στο “Varkiza Resort”.

343659

Η Άντζελα Δημητρίου μαζί με τον καλό της φίλο και συνεργάτη της make up artist Δημήτρη Φραγκιουδάκη φόρεσε τα πολύχρωμα μπικίνι της, την καλή της διάθεση και άναψε φωτιές στην παραλία με το καλλίγραμμο κορμί της! Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε πως είναι 61 ετών, τονίζοντας πως έχει κάνει μόνο botox και καμία άλλη αισθητική παρέμβαση. “Έχω μαλώσει με τον χρόνο. Δεν θα μεγαλώσω άλλο, θα μείνω εδώ!”, δήλωσε με σαρκαστική διάθεση.

343661

Στα προσωπικά της αυτή την περίοδο φαίνεται πως είναι μόνη, καθώς όπως η ίδια εξομολογήθηκε έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της. Με καλούς φίλους και δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στη δουλειά της, εκείνη διανύει την καλύτερη φάση της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. 

“Μεγαλώνοντας αγαπώ περισσότερο την Άντζελα” είχε πει σε συνέντευξή της και φαίνεται πως το κάνει πράξη, αφού πάντα βρίσκει τρόπους να περνά καλά… Έτσι και αυτήν τη φορά απόλαυσε τον καλοκαιρινό ήλιο, τα δροσερά νερά και χάρισε τα ωραιότερα καρέ στο φακό του περιοδικού με τις καλοκαιρινές βουτιές της.