Διαβάστε πόσο χρονών είναι η Massino και θα τρίβετε τα μάτια σας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι η Julie Massino. Είναι μια γυναίκα που λες πως η ηλικία της όχι απλά δεν της φαίνεται αλλά δείχνει και πολύ μικρότερη.
- Έχεις περάσει κρίση ηλικίας;
«Φυσικά. Ένας καλλιτέχνης πάντα έχει κόμπλεξ και ανασφάλειες. Την πρώτη κρίση ηλικίας την πέρασα στα 28 μου χρόνια, γιατί ένιωσα ότι φεύγει η δεκαετία των είκοσι, ενώ ήθελα να κάνω οικογένεια νέα και δίσκο. Αργότερα, όταν έφτασα στα 40, με έπιασε πάλι κρίση ηλικίας γιατί σκέφτηκα «πού πάω τώρα;». Ήθελα παιδί τόσο πολύ, έπαιρνα χάπια είκοσι πέντε χρόνια για να τα καταφέρω, αλλά δεν τα κατάφερα λόγω ορμονικών προβλημάτων. Στα 50 βίωσα πάλι το ίδιο. Σκέφτηκα πως δεν κατάφερα να κάνω παιδί και οικογένεια, αλλά ακόμη ήθελα να βρω ένα σωστό σύντροφο. Η χειρότερη μέρα της ζωής μου νομίζω πως ήταν όταν έγινα 60. Είπα στον εαυτό μου: «Τι όνειρα έχω τώρα; Τι μπορώ να δω για εμένα στο μέλλον;». Ένιωθα απογοήτευση, αλλά αμέσως μετά είπα «απλά ζήσε τη ζωή σου, Julie». Μου αρέσει ο εαυτός μου, η δουλειά μου, χαίρομαι που ακόμα δέχομαι την αγάπη του κόσμου κι έτσι διέγραψα κάθε ανασφάλεια Είμαι καλυμμένη με αυτά. Και αν μια μέρα έχω ένα σύντροφο που θα έχει παιδιά, θα είμαι πολύ ικανοποιημένη» τόνισε στο People.
-Μέχρι σήμερα, ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα ζωής που έχεις πάρει;
«Να ζεις τη ζωή σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Πρέπει να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και πραγματικά θέλουμε. Θα σου πω μια ιστορία: Μικρή έμοιαζα με μιγάδα. Αυτό, συνδυαστικά με το γεγονός ότι ήμουν Εβραία, έκανε κάποιους να μη θέλουν να με κάνουν παρέα. Μια μέρα, όταν τραγούδησα μπροστά τους, όλοι ήθελαν να γίνουν φίλοι μου, λόγω της φωνής μου. Αυτό μου έδωσε χαρά, αλλά συνάμα ήταν πολύ μεγάλο βάρος, γιατί ένιωθα ότι ήταν μαζί μου μόνο γιατί είμαι καλή τραγουδίστρια. Μικρότερη, για να είμαι αρεστή, έδινα περισσότερα από όσα έπρεπε στους ανθρώπους. Τώρα πια άλλαξα και κάνω πράγματα για τον άλλον μόνο επειδή το θέλω, όχι για να με αποδεχτεί.»

Πηγή: gossiptv