Το πιο υπερσύγχρονο τροχόσπιτο στον κόσμο έρχεται με ενσωματωμένο γκαράζ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτό το εκπληκτικό αυτοκινούμενο είναι ιδανικό για τους υπερ-πλούσιους – καθώς δεν έρχεται μόνο με όλες τις ανέσεις του, αλλά και ένα απίστευτο γκαράζ.

Το 40ft Volkner Mobil Performance S διαθέτει ένα γκαράζ που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να φέρνουν μαζί τους τα αυτοκίνητα τους για τις βόλτες τους.

Το Performance S μπορεί άνετα να φιλοξενήσει  Ferrari, Porsche, BMW ή Mercedes, τα οποία αποθηκεύονται μέσα στο όχημα χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτροϋδραυλικό ανελκυστήρα.

Αυτό το εκπληκτικό αυτοκινούμενο είναι ιδανικό για τους υπερ-πλούσιους – καθώς δεν έρχεται μόνο με όλα τα κομφόρ του, αλλά και ένα απίστευτο γκαράζ.

Το 40ft Volkner Mobil Performance S διαθέτει ένα γκαράζ που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να φέρνουν μαζί τους τα αυτοκίνητα τους για τις βόλτες τους.

Το Performance S, στην τιμή του 1 εκατομμυρίου ευρώ, προσφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο σαλόνι κουζίνας, υπνοδωμάτια, ξύλινα και δερμάτινα εξαρτήματα, υπερσύγχρονη ψυχαγωγία και έναν τοίχο που εκτοξεύεται για να προσφέρει επιπλέον χώρο.

Για τη Στέφανι Φόλκνερ, διευθυντή της γερμανικής εταιρείας Volkner Mobil GmbH, ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά που δείχνει την πολυτέλεια του σπιτιού είναι ένας άνετος πάγκος για το μαγείρεμα, κάτι που δεν μπορεί να βρεθεί μέσα στους περισσότερους ανταγωνιστές του αυτοκινήτου.

Η Στέφανι είπε: «Είναι ένα σπίτι με ρόδες.»

Φτιάχνονται μετά από παραγγελία και χρειάζονται περίπου 12 μήνες για να κατασκευαστούν. Στην εικόνα είναι ένα ταμπλό υψηλής τεχνολογίας

Το όχημα φτιάχνεται μετά από παραγγελία και χρειάζεται περίπου 12 μήνες για να κατασκευαστεί. Στην εικόνα μπορείτε να δείτε τον πολυτελή σχεδιασμό.

Για τη Στέφανι Φόλκνερ, διευθυντή της γερμανικής εταιρείας Volkner Mobil GmbH, ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά που δείχνει την πολυτέλεια του σπιτιού είναι ένας άνετος πάγκος στην κουζίνα, κάτι που δεν μπορεί να βρεθεί μέσα στους περισσότερους ανταγωνιστές του αυτοκινήτου.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία εξαρτημάτων και εξαρτημάτων για να προσαρμόσουν στο τροχόσπιτο τους – από υψηλής ποιότητας δερμάτινα καθίσματα σε πραγματικά σετ επίπλων και πέτρινες πλάκες στην κουζίνα και στο μπάνιο.

«Οι πελάτες μας έχουν συνήθως μεγάλες εταιρείες. Θέλουν να ταξιδεύουν ελεύθερα.

«Θέλουν να αποφασίσουν τον προορισμό αφού ξεκινούν το ταξίδι τους, που μπορούν να πάνε, όχι πριν.

«Κοιτάζουν τον καιρό και ξεκινούν. Θέλουν να ζήσουν στον δικό τους, πολύ προσωπικό τομέα.»

«Το αποκλειστικό για τον καθένα είναι μια πολύ διαφορετική έννοια. Ορισμένοι χρειάζονται μια χρυσή βρύση για να νιώσουν έτσι.»

«Για μένα, είναι αποκλειστικό ότι το εσωτερικό έχει αρμονία και όλα τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας και η επεξεργασία τους είναι στο υψηλότερο επίπεδο».

Το εσωτερικό μοιάζει με αυτό ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων.

Μια BMW φορτώνεται στο μυστικό γκαράζ

Δείτε το βίντεο.

[dailymail]

Πηγή