Μεγαλείο ψυχής από την Ιταλίδα καλλονή Βαλεντίνα Βινιάλι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όταν τον περασμένο Ιούνιο η διεθνής μπασκετμπολίστρια Βαλεντίνα Βινιάλι έβαζε φωτιά στα social media με τις σέξι φωτογραφίες της από τη Σαντορίνη, προκαλώντας το ενδιαφέρον του ελληνικού Τύπου, που ανακάλυπτε την όμορφη αθλήτρια και μοντέλο, κανείς δεν γνώριζε το μεγάλο μυστικό της.

Η πανέμορφη και ταλαντούχα παίκτρια της Ατένα Ρώμης και φιναλίστ στα καλλιστεία ομορφιάς του 2010 για την ανάδειξη της Μις Ιταλία είχε βγει νικήτρια από τη μάχη της με τον καρκίνο.

Το επτασφράγιστο μυστικό της, όπως αναφέρει η Espresso, αποκάλυψε η ίδια, λίγους μήνες αργότερα, στους 1.800.000 followers της, δημοσιεύοντας φωτογραφία από το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί το 2013 για να γιορτάσει το τέλος της κρίσιμης 5ετίας μετά την αφαίρεση όγκου του θυρεοειδούς.

«Ακριβώς πέντε χρόνια μετά, θεώρησα πως είναι σωστό να σας πω τι βρίσκεται πίσω από τη μοναδική εικόνα που έχω από εκείνες τις στιγμές, να σας δείξω τον πόνο και την αδυναμία, για να σταθώ κοντά στους σημερινούς και τους μελλοντικούς ασθενείς, αλλά και σε όλους τους άλλους, προκειμένου να γνωρίζουν», τόνιζε στο συγκινητικό της μήνυμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr