Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Ελιάνα Χρυσικοπούλου έφυγε από την εκπομπή της Ελένης!


Για το γάμο και τον ερχομό της κόρης της αλλά και την συνεργασία της επί οθόνης με την Ελένη Μενεγάκημίλησε στο περιοδικό «People» η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Επίσης, η δημοσιογράφος εξήγησε και τους λόγους που την έκαναν να μη συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά…

«Εννοείται πως θα μου λείψει πάρα πολύ η εκπομπή, καθώς πέρασα τρία όμορφα χρόνια και ταυτόχρονα σημαντικά χρόνια της ζωής μου. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην Ελένη, είχα μια σχέση πέντε χρόνων με τον σύντροφό μου και μέσα στο επόμενο διάστημα παντρεύτηκα και έγινα μανούλα. Θυμάμαι πως η Ελένη πάντα μου έλεγε πως μου έχει φέρει γούρι. Έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις από τη συνεργασία. Ήταν τρία αξέχαστα ζαχαρένια χρόνια χωρίς προστριβές και παρασκήνιο. Με τον Βασίλη Καλλίδη και την Αντωνία Καλλιμούκου δεθήκαμε πολύ και γίναμε φίλοι. Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο κρατάω τις καλύτερες αναμνήσεις» δήλωσε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.
«Οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει πολύ με τη γέννηση του παιδιού. Δεν είμαι πια μόνη μου, ώστε να μπορώ να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ, οπότε σε μια τηλεοπτική πρόταση θα έπρεπε να ζυγίσω τα υπέρ και τα κατά» εξήγησε η δημοσιογράφος σχετικά με το τέλος της συνεργασίας της με την εκπομπή του Alpha.

Πηγή: vipnews.gr