Η απίστευτη εξομολόγηση της Ναταλίας για τα παιδικά της χρόνια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ναταλία Γερμανού μεγάλωσε με την γιαγιά της.

Οι γονείς χώρισαν όταν εκείνη ήταν μωρό και στην πορεία ο καθένας κοίταξε την καριέρα του. Αυτό ήταν κάτι που της κόστισε και μέσα της έψαχνε το «γιατί». «Είχα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια χάρη στη γιαγιά μου, η οποία με μεγάλωσε με απίστευτη τρυφερότητα, προσπαθώντας να καλύψει το κενό των γονιών μου, που χώρισαν όταν ήμουν μωρό. Δεν έχω καμία ανάμνηση στον παιδικό σκληρό μου δίσκο από μαμά και μπαμπά μαζί», εξήγησε στο Hello και συνέχισε: «Πέρασα ένα στάδιο απορίας. Δεν ήμουν το μόνο παιδάκι χωρισμένων γονιών στην τάξη, απλά τα άλλα μεγάλωναν με τη μαμά και τον μπαμπά τους. Πέρασα ένα στάδιο απορίας, που όταν έγινα έφηβη μετατράπηκε σε τσαντίλα. Έλεγα, «Εντάξει, ρε παιδιά, ένας από τους δυο σας δεν μπορούσε να με πάρει και να με μεγαλώσει; Τόσο πολύ, ας πούμε, σας ήμουν βάρος;». Φυσικά το εξέφρασα, όμως οι γονείς πάντα έχουν δικαιολογίες, οι οποίες στέκουν. Η μαμά, για παράδειγμα, είχε τη δικαιολογία ότι όταν με έκανε ήταν ένα κορίτσι περίπου 20 χρονών, που ήθελε να ζήσει τη ζωή της και να δουλέψει. Δεν ήταν μια γυναίκα φτιαγμένη για μάνα, αλλά για να γίνει γυναίκα καριέρας.

Και ο πατέρας μου, από την άλλη είχε μια τεράστια καριέρα ως άνθρωπος της τηλεόρασης, αλλά και ως συγγραφέας. Πώς να μεγαλώσει ένα κοριτσάκι μόνος του;». Και οι δυο γονείς μου θεωρούσαν ότι αν προσπαθούσαν ν' αναπληρώσουν το κενό της απουσίας τους με το να μου αγοράζουν ρουχαλάκια, παπουτσάκια και ακριβές φίρμες στα μπλουζάκια μου, το μόνο που θα κατάφερναν θα ήταν να δημιουργήσουν άλλο ένα κωλόπαιδο, σαν τα τόσα που βλέπουμε γύρω μας.

Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια για να τους πω: ''Σας ευγνωμονώ που δε με κάνατε ένα ακόμα κωλόπαιδο''». Τέλος, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για την σχέση που έχει με την μητέρα της και πως κατάφεραν να ξεπεράσουν το παρελθόν. «Έμεινα πολλές μέρες μαζί της στην Ύδρα, κάναμε διακοπές οι δυο μας. Με τη μαμά μου είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά στην περίπτωση μας ισχύει το «τα ετερώνυμα έλκονται» και δεν παύουμε να είμαστε μάνα και κόρη. Δηλαδή, σε μια άλλη ζωή, αν μπορούσε να διαλέξει μια κόρη, ίσως να μη διάλεγε εμένα. Ίσως να ήθελε μια κόρη που να είναι πιο καλλιεργημένη και να τη συνοδεύει στις εξόδους της στο Μέγαρο».

Πηγή: gossiptv