Με σοβαρά εγκαύματα στην εντατική η θρυλική Αλόμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με εγκαύματα και χωρίς ακόμη κανείς να γνωρίζει το γιατί, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο η θρυλική Αλόμα.

Ένας άνθρωπος μοναχικός που όπως σημείωνε τελευταία το μόνο πράγμα που φοβόταν μετά από μία έντονη και γεμάτη ζωή ήταν η μοναξιά καθώς δεν είχε κανέναν στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια. Είχε επιλέξει την αποστασιοποίηση και τους δικούς της ρυθμούς απομόνωσης σε ένα φτωχικό σπίτι στο βουνό, μακριά από όλους και όλα. Σε κάποια από τις τελευταίες εξορμήσεις στην Αθήνα, το protothema.gr την είχε συναντήσει στην πλατεία Κλαυθμώνος και εκείνη είχε συντροφιά το σκύλο της. «Είναι δύσκολη η μοναξιά, τελικά οι άνθρωποι μπορεί να σε προδίδουν όμως τα ζώα δε θα σε προδώσουν ποτέ», είχε πει τότε στην ολιγόλεπτη συνάντηση που είχαμε μαζί του και την οποία δεν ήθελε να αποτυπώσει ο φακός του protothema.gr καθώς δεν επιδίωκε με κανέναν τρόπο να απασχολήσει ξανά όπως είχε πει χαρακτηριστικά τα μέσα.

«Είχε απομονωθεί εδώ και καιρό, δεν περνούσε καλά, αντιμετώπιζε κάποια σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αυτό την είχε καταβάλει», λέει άνθρωπος που κρατούσε μία μορφή επικοινωνίας μαζί της και ο οποίος σημειώνει ότι η Αλόμα είχε επιλέξει την απομόνωση και δεν ήθελε επαφές πλέον με κανέναν. «Δε ξέρω, έπαθα σοκ όταν πληροφορήθηκα ότι το σπίτι πήρε φωτιά, ανησυχώ πάρα πολύ, είναι πια ας μη το ξεχνάμε αυτό και ένας άνθρωπος προχωρημένης ηλικίας δε ξέρω πως και τι έγινε, δε ξέρω πως έπιασε το σπίτι φωτιά, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν περνούσε καλά εδώ και πολύ καιρό», λέει.

Η Αλόμα απέφευγε πάντως να μιλάει για όλα όσα βίωνε τον τελευταίο καιρό καθώς η οικονομική κρίση και η δύσκολη καθημερινότητά της πλέον άγγιζαν τα όρια της αδυναμίας για εκείνη να ανταποκριθεί σε κάποιες υποχρεώσεις της γεγονός που την άγχωνε ιδιαίτερα καθώς δεν είχε συνηθίσει σε ένα τέτοιο τρόπο ζωής με δυσκολίες και συσσωρευμένα προβλήματα.

Η ίδια παραμένει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και μένει πλέον να καταφέρει να διαφύγει το κίνδυνο μια και τα εγκαύματα που της προκλήθηκαν είναι ιδιαίτερα σοβαρά σύμφωνα με πληροφορίες.