Ματίνα Νικολάου: Η συνεργάτιδα του Μουτσινά αποκαλύπτει πώς γνωρίστηκαν!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ματίνα Νικολάου, είναι το κορίτσι που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την παρέα»!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, δεν δίστασε να αποκαλύψει, πώς έγινε η γνωριμία με τον Νίκο!

Με τον Νίκο Μουτσινά πώς γνωριστήκατε; Από πότε κρατάει η συνεργασία σας;
«Με τον Νίκο γνωριστήκαμε μέσω κοινών μας φίλων πριν από περίπου 9 χρόνια. Στην αρχή κάναμε παρέα, μετά προέκυψε να κάνω τον βοηθό σκηνοθέτη του σε μια παράσταση του και από κει και πέρα ξεκίνησε η συνεργασία μας. Έγραψε έναν ρόλο τη δεύτερη χρονιά, μετά έναν τρίτο, έναν τέταρτο, και έτσι έχουμε αρκετά χρόνια που συνεργαζόμαστε και νομίζω πλέον ότι γνωρίζουμε καλά ο ένας τους κώδικες του άλλου. Και έτσι γίνεται πιο εύκολη η δουλειά και πιο αποτελεσματική».
Και η πρόταση για την «Παρέα» πώς προέκυψε;
«Πριν από τρία χρόνια κάναμε μια θεατρική παράσταση, το «Κοκομπλόκο». Εκεί έκανα έναν ρόλο τον οποίο «χτίσαμε» μαζί με τον Νίκο. Ηταν η Βάνια, αυτός ο ρόλος που κάνω και στην εκπομπή, οπότε ήρθε φέτος η πρόταση από τον ίδιο τον Νίκο και ήταν η Ιδέα του να βγαίνει αυτός ο ρόλος σαν περσόνα στην εκπομπή του. Εγώ είπα αμέσως το «ναι» γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Νίκο, στο κριτήριο του αλλά και στο χιούμορ του».
Ήταν πρόκληση για εσάς ο ρόλος αυτός;
«Ναι, για μένα ήταν πρόκληση. Είναι ένας ρόλος που αγαπώ γιατί τον έχω δουλέψει, και μάλιστα είχε απήχηση στους θεατρόφιλους. Οπότε τώρα μου δίνεται η ευκαιρία στην εκπομπή να το κάνω κάθε μέρα. Κάθε ρόλος είναι ένα στοίχημα για μένα».
Ποια ήταν τα πρώτα συναισθήματα σας από το νέο σας αυτό τηλεοπτικό ξεκίνημα;
«Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στα βαθιά χωρίς να έχω ιδέα από τηλεοπτικές εκπομπές. Και επειδή είχα άγνοια, νομίζω ότι γι’ αυτό βγήκε τελικά καλό το αποτέλεσμα», δήλωσε στο TV Έθνος!

Πηγή: www.gossip-tv.gr