Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη για τον θάνατο της Καρέζη (Βίντεο)


Άγνωστες πτυχές της Αλίκης Βουγιουκλάκη αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας!

Ο γνωστός ηθοποιός που έχει γράψει τις βιογραφίες πολλών σταρ της χώρας μας, αναφέρθηκε στην «αιώνια» κόντρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Τζένη Καρέζη αφού για χάρη των δυο μεγαλύτερων σταρ που έβγαλε η χώρα, οι Έλληνες είχαν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα: τους «Βουγιουκλακικούς» και τους «Καρεζικούς».

Βέβαια, τόσο οι δύο γυναίκες, όσο και άνθρωποι που τις έζησαν από κοντά, διέψευδαν κατηγορηματικά ότι ανάμεσα τους υπήρχε κόντρα, τονίζοντας ότι ήταν στενές και αγαπημένες φίλες. Άλλωστε, ποιος θα ξεχάσει την εικόνα της Αλίκης, να ξεσπά σε λυγμούς, μόλις έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή η Τζένη Καρέζη!

Και σε αυτή την περίοδο αναφέρθηκε και ο Δελαπόρτας, αποκαλύπτοντας ένα μυστικό, που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα, παρά μόνο οι κοντινοί άνθρωποι της Βουγιουκλάκη!

«Καμία κόντρα δεν υπήρχε. Την αγαπούσε τρελά η Αλίκη τη Τζένη. Όταν μάλιστα έφυγε από τη ζωή η Αλίκη έπεσε σε κατάθλιψη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι η Αλίκη ήταν μία σκληρή επαγγελματίας! «Ακόμα και για το τελευταίο καλώδιο είχε άποψη. Στην καριέρα της ήταν ευτυχισμένη 70%, ενώ στην προσωπική της ζωή 30%» τόνισε.