Μυστικός αρραβώνας για Μενεγάκη και Παντζόπουλο στην Άνδρο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ελένη Μενεγάκη είναι αναμφισβήτητα μια γυναίκα που μας εκπλήσσει συνεχώς. Και αυτό το αποδεικνύει από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε, πριν από αρκετά χρόνια. Η πανέμορφη ξανθιά παρουσιάστρια με τα τεράστια γαλανά μάτια μάς εξέπληξε με τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στην καθημερινότητά μας... Με τον τρόπο που μας κέρδισε, με το πώς χειρίστηκε την προσωπική της ζωή, το διαζύγιό της και τώρα την εγκυμοσύνη της και τον ερχομό του νέου παιδιού της. Αν μη τι άλλο, είναι ίσως από τις λίγες επώνυμες Ελληνίδες που καταφέρνουν και παίζουν με τόση επιδεξιότητα το επικοινωνιακό παιχνίδι, δίχως να χάνουν τον αυθορμητισμό τους.

Η Ελένη έχει πολλά χαρίσματα και άγνωστες πτυχές, που αποκαλύπτονται μέσα από τις κινήσεις της και την κάνουν ακόμη πιο συμπαθή. Οι τηλεοπτικές φιλενάδες της την ακολουθούν συνεχώς και της συμπαρίστανται σε όλες τις φάσεις της ζωής της, γιατί είναι η «Ελενίτσα τους» ή, αλλιώς, η «δική τους Ελένη». Οσο και να προσπαθούσε να τηρεί χαμηλούς τόνους στη σχέση της με τον Μάκη Παντζόπουλο και να την κρατήσει μακριά από τα φωτογραφικά φλας, η γνωστή παρουσιάστρια ήταν πάντα μια σταρ, για την προσωπική ζωή της οποίας όλοι θέλουν να μάθουν. Για αυτό τον λόγο, άλλωστε, οι paparazzi κάνουν ό,τι μπορούν για να έχουν έστω και ένα καρέ από τις προσωπικές της στιγμές.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Παρόλο που πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τη σχέση της με τον άντρα της ζωής της, Μάκη, εκείνη ποτέ δεν αναφέρθηκε σε κάτι από όσα λέγονται και κάθε φορά φροντίζει να ρίχνει τους τόνους. Ακριβώς όπως έγινε και πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν όλοι ήθελαν τη «βασίλισσα» της πρωινής και μετέπειτα της μεσημεριανής ζώνης να έχει αρραβωνιαστεί με τον σύντροφό της. Τότε η όμορφη Ελένη δεν άφησε να διαρρεύσει τίποτα σχετικό και όλοι έμεναν αναγκαστικά στα λόγια και τις εικασίες. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, οπότε τα ερωτήματα βρίσκουν απάντηση, μιας και ένας πολύ κοντινός της άνθρωπος, που όταν ερωτάται για την παρουσιάστρια δεν θέλει να πει τίποτα παραπάνω από το ότι είναι εξαίρετη, εκφράζοντας την αγάπη που έχει στο πρόσωπό της, αλλά και σε όλη την οικογένειά της, μας μίλησε.

Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον γέροντα και ηγούμενο της Μονής Παναχράντου στην Ανδρο Ευδόκιμο. Πρόκειται για ένα μέρος που επισκέπτεται πολύ συχνά η όμορφη Ελένη, για να πάρει την ευχή του, μιας και η πίστη της είναι βαθιά. Κάθε φορά που η παρουσιάστρια βρίσκεται εκεί προσεύχεται και ηρεμεί, μακριά από τις εντάσεις και τα άγχη της καθημερινότητας. Μάλιστα, οι σχέσεις που έχουν οικογενειακώς με τον ηγούμενο είναι τόσο καλές, που, όπως αποκαλύπτει άτομο του περιβάλλοντος της Ελένης Μενεγάκη, κάθε φορά που εκείνος έρχεται στην Αθήνα τους επισκέπτεται στο σπίτι τους στα Μελίσσια, όπου αρκετές φορές τον φιλοξενούν.

Σε επικοινωνία που είχε το «Secret» μαζί του, όταν αναφέρθηκε το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, ο ηγούμενος αμέσως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη, εκφράζοντας, πέρα από την αγάπη που της έχει, την εκτίμησή του, αφού έχει ιδιαίτερη συμπάθεια σε όλη την οικογένεια και το μόνο που θέλει είναι να ακούει πως όλοι τους είναι καλά και χαρούμενοι. Ο γέροντας Ευδόκιμος είναι πολύ αγαπητός από τους κατοίκους του νησιού, και όχι μόνο, καθώς επιτελεί μεγάλο έργο και είναι ίσως από τους λίγους μοναχούς που καταφέρνουν με τον χαρακτήρα τους και τον τρόπο τους να παρακινούν ανθρώπους όλων των ηλικιών να ακολουθήσουν τον δρόμο του Θεού.

Γνωρίζοντας την αγάπη της Ελένης για το συγκεκριμένο μοναστήρι, αλλά και την πολύ καλή και ζεστή σχέση που έχει με τον ηγούμενο Ευδόκιμο, δεν μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για τα όσα είχαν ακουστεί για αρραβώνα του ζευγαριού πριν περίπου από έναν χρόνο, κάτι που ο ίδιος μας επιβεβαίωσε, θεωρώντας το ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για ένα ζευγάρι! «Είναι γεγονός. Τους αρραβώνιασα, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε τίποτα άλλο», μας είπε ο γέροντας Ευδόκιμος, που υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο, όπως λένε και οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού, τον λόγο του Θεού.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Η Ελένη Μενεγάκη, εκτός από πολύ λαμπερή παρουσιάστρια, καταπληκτική σύντροφος και μητέρα, είναι και μια γυναίκα που φροντίζει να τηρεί τις ελληνικές παραδόσεις. Ετσι, μαζί με τον Μάκη επέλεξαν ο αρραβώνας τους να γίνει με τον πατροπαράδοτο εκκλησιαστικό τρόπο. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με την Εκκλησία, ο αρραβώνας τελείται σε ιερό ναό και όχι στο σπίτι, όπως είθισται τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, υπάρχει ειδική Ακολουθία, κατά τη διάρκεια της οποίας τα δαχτυλίδια τοποθετούνται στην Αγία Τράπεζα, πριν ο ιερέας τα φορέσει στα δάχτυλα του ζευγαριού. Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο θέμα της θρησκείας και δεν είναι τυχαίο πως οι επισκέψεις της στη μονή, αλλά και οι δωρεές που έχει κάνει έχουν γίνει γνωστές από τους κατοίκους του νησιού και όχι από την ίδια, η οποία φροντίζει πάντα να κρατάει χαμηλούς τόνους και να μην προκαλεί με τις πράξεις της. Ο,τι κάνει είναι γιατί πραγματικά το νιώθει και γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχει την ευλογία του Θεού, μιας και η πίστη της είναι πολύ δυνατή, κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο που επέλεξε να γίνει ο αρραβώνας.

Το ζευγάρι, που πλέον κρατάει στα χέρια του την κορούλα του, είναι πολύ ευτυχισμένο και, όπως δείχνουν και τα γεγονότα, δεν θα αργήσει να έρθει η επισφράγιση του έρωτά τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Πηγή: Parapolitika.gr