OGAE Greece: 30 χρόνια κλείνει το επίσημο σωματείο fans της Eurovision!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το ιστορικότερο και μεγαλύτερο σωματείο των fans του διαγωνισμού της Eurovision στην Ελλάδα, o OGAE Greece, κλείνει φέτος 30 χρόνια σταθερής και διαχρονικής παρουσίας!

Το σωματείο των Ελλήνων fans είναι το επίσημο σωματείο του διεθνούς δικτύου σωματείων OGAE International, και δραστηριοποιείται συνεχώς στα δρώμενα που αφορούν στο μεγάλο ετήσιο μουσικό γεγονός της Ευρώπης, τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision (Eurovision Song Contest), που το 2005 διοργάνωσε και η Ελλάδα μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου με το «My Number One».

Τα μέλη του σωματείου μέσα από τη λειτουργία του υποστηρίζουν από κοντά τις ελληνικές συμμετοχές στο διαγωνισμό, συμμετέχουν σε πολλές εκδηλώσεις σχετικά με αυτόν, σε διαγωνισμούς με άλλα ευρωπαϊκά σωματεία και σε διαγωνισμούς που διοργανώνει το σωματείο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις που αφορούν τον αγαπημένο διαγωνισμό τους μέσα από το site του σωματείου.

OGAE GREECE με αφορμή τα 30ά γενέθλια του, σας προσκαλεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, στην εκδήλωση «30 χρόνια OGAE Greece – Back to the future».

Η γιορτή περιλαμβάνει έκθεση (φωτογραφίες, βίντεο, αρχειακό υλικό) με συνοδεία μουσικής και καφέ (13:00-18:00), ενώ θα ακολουθήσει κεντρική εκδήλωση με ομιλίες και καλεσμένους (18:00-21:00).

Χώρος Διεξαγωγής: Αθηναίων Πολιτεία (Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου, Θησείο) * στον πρώτο όροφο.