Tόνι Σφήνος: «Mου λένε “Ρε φίλε, νόμιζα ότι είσαι αστείος και τελικά είσαι πολύ ωραίος μάγκας”»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Τόνι Σφήνος και αυτό το χειμώνα θα συνεχίσει να κάνει το show του με τον δικό του μοναδικό τρόπο ξεσηκώνοντας τα πλήθη!

Για μια ακόμα χρονιά ο Τόνι Σφήνος προετοιμάζεται να κάνει τα… δικά του και να μοιράσει κέφι και χαρά. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ξεκαθάρισε τι ακριβώς είναι τα «τσικάκια» και αποκαλύπτει την πορεία αμφισβήτησης που διένυσε.

Φέτος έχεις κάνει την ανατροπή, ενώ υπήρχε κοινό που σε έβλεπε με «μισό μάτι», τώρα ξαφνικά άλλαξε το κλίμα.
«Ναι, τσικάκι μου, με έβλεπαν με «μισό μάτι», ακριβώς όπως το λες, τώρα με βλέπουν με... ολόκληρο, βασικά και με τα δύο, γουρλωτά. Θα είμαι φέτος για δεύτερη χρονιά στο κέντρο «Βοτανικός Plus»,·κάθε Σάββατο, και μαζί μα5 θα είναι και η Shaya, που είναι τσικάρα. Άλλο σενάριο φέτος, είμαστε πιο... ποτοαπαγόρευση, «Moulin Rouge» και «Σικάγο», «παίζει» παρανομία, δηλαδή τσικάκια, καμπαρέ, ανεβαίνει λίγο η φούστα... Ο Σφήνος θα κάνει τα γνωστά 70s και τα "8os»

- Τι θα πει «τσικάκι»;
«Είναι το όμορφο το κορίτσι, το μπουμπουκάκι, που είναι όποιας ηλικίας, αλλά νιώθει μέσα του τη χαρά, την αναστάτωση».

-Ένιωσες την αμφισβήτηση, την αποδοκιμασία από μερίδα κόσμου όλο αυτό τον καιρό μέχρι να πείσεις;
«”Έπαιξε”» πολύ η αμφισβήτηση, ναι. Ο Τόνι είναι τώρα 9 χρόνια στο χώρο. Βοήθησε πολύ η τηλεόραση σ" αυτό. Ήρθε και με είδε πολύς κόσμος, που δεν ερχόταν ποτέ και που έλεγε: «Σιγά μην πάω τώρα στον Τόνι... Ποιος είναι αυτός;», «Ωχ καημένε...». Κόσμος που έχει άποψη ενώ δεν έχει έρθει ποτέ να με δει. Μόλις με είδαν, είπαν: «Ωραίος είναι αυτός, μιλάει σωστά, λέει και αστεία». Τώρα, έρχονται, βαράνε παλαμάκια, χορεύουν μέχρι το πρωί και λένε: «Κοίτα να δεις ο Τόνι». Το ωραίο είναι ότι έρχονται και μου το λένε: “Ρε φίλε, νόμιζα ότι είσαι αστείος και τελικά είσαι πολύ ωραίος μάγκας”».

- Το αστείο είναι το καλό, το γελoίο είναι το άσχημο.
«Εντάξει, τα λέω κι εγώ όμορφα. Έχω ακούσει κι άλλα...»

Δεν φαίνεται να «ιδρώνει το αφτί σου»…
«Καθόλου. Ιδρώνει μόνο όταν πέφτει επάνω το καρέ μαλλί... Προσπαθώ να μην ιδρώνει, τα ξεπέρασα αυτά», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr