«Προξενήτρα» ο Μάρκος Σεφερλής: Ανέβασε συνεργάτη του στη σκηνή για να κάνει πρόταση γάμου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρόταση γάμου εν ώρα θεατρικής παράστασης και μάλιστα με συνεργό-μεσολαβητή τον Μάρκο Σεφερλή!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο δημοφιλής κωμικός που πριν από μερικές μέρες βρέθηκε οτο Ηράκλειο και παρουσίασε στο τοπικό κινηματοθέατρο Αστόρια την επιθεώρηση του «Greece The Musicult», ανέβασε στη σκηνή έναν συνεργάτη του, τον Γιώργο, μαζί με την αγαπημένη του, δημοσιογράφο της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» Μαρία Αντωνογιαννάκη, η οποία βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση, και τους... έχρισε ζευγάρι.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά την έναρξη του έργου ο ηθοποιός κάλεσε στη σκηνή τη Μαρία και αμέσως μετά και τον Γιώργο λέγοντας:
«Εμείς εδώ είμαστε όλοι μια οικογένεια. Ας έρθει λοιπόν ο Γιώργος, ο καλός της Μαρίας, μια και θέλει να της κάνει μια έκπληξη».
Και όλα αυτά με το γνώριμο πειρακτικό ύφος του και το κοινό να ξεκαρ¬δίζεται στα γέλια, αφού έδινε την εντύπωση ότι ετοιμαζόταν να κάνει ακόμη μία από τις γνώριμες πλάκες του.

Ωστόσο, όταν εμφανίστηκε ο Γιώργος στη σκηνή κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα λευκό κουτί στο χέρι, και γονάτισε μπροστά στη Μαρία, όλοι άρχισαν να αντιλαμβά¬νονται ότι επρόκειτο τελικά για μια αληθινή πρόταση γάμου.
Τότε κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε και η έως πριν από λίγα λεπτά ανυποψίαστη μέλλουσα νύφη. Και φυσικά η απάντηση της στην ερώτηση του Γιώργου «θέλει να γίνεις γυναίκα μου;», ήταν θετική.
Μάλιστα, η Μαρία Αντωνογιαννάκη σε συνέντευξη της οτο Κρήτη ΤV δήλωσε ότι σε αυτή την πραγματικά πρωτότυπη πρόταση γάμου είχε βάλει το χεράκι της μια καλή της φίλη.
Πρόσθεσε δε ότι έγινε με τέτοιο μυστικό τρόπο, που η ίδια δεν πήρε είδηση το παραμικρό, ενώ όταν την κάλεσε ο Σεφερλής στη σκηνή, νόμιζε ότι το έκανε για να της κάνει πλάκα, όπως το συνηθίζει με κάποιους από το κοινό.

Πηγή: www.gossip-tv.gr