Νάντια Μπουλέ: Τι απαντά για τις φήμες χωρισμού από τον Γιώργο Ισαάκ;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Αγαπημένη μου μαμά, μην τσαντιστείς! Πάλι χώρισα. Προσπαθώ να σταθώ και πάλι στα πόδια μου κι ας είμαι μακριά σου. Μου είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρω!». Το μήνυμα που ανήρτησε στο Instagram η Νάντια Μπουλέ παραξένεψε όλους όσοι ξέρουν ότι ευτυχεί στο πλευρό του θεατρικού επιχειρηματία Γιώργου Ισαάκ, με τον οποίο συγκατοικούν από το περασμένο καλοκαίρι.

Τι άλλαξε και δεν το έμαθε κανείς και πώς η ηθοποιός που κρατά χαμηλούς τόνους για την προσωπική της ζωή προέβη σε μια τέτοια κίνηση;

Η αγαπημένη καλλιτέχνις έπρεπε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, καθώς είναι γνωστό πως κάτι «μαγειρεύει» θεατρικά που έχει σχέση με χωρισμό.

Μήπως η ανάρτηση αυτή ήταν μια πρόγευση για το νέο της θεατρικό «χτύπημα» και δεν χώρισε; «Ναι, ήταν απλώς μια πρόγευση για αυτό που έρχεται! Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το ανέβασμα του “Tell me on a Sunday” του Andrew Loyd Weber, το οποίο στα ελληνικά θα το αποδώσουμε ως “Χώρισέ με, μια Κυριακή”. Είναι ένα έργο πολύ ευαίσθητο, και μιλά για την ιστορία ενός κοριτσιού που ψάχνει τον έρωτα και τη ζεστασιά τού “μαζί”, αλλά σε λάθος ανθρώπους. Αλλάζει, λοιπόν, τη ζωή της μετακομίζοντας, για να ακολουθήσει τα όνειρα και για να “χωρέσει” στις ζωές των άλλων, ενώ παράλληλα γράφει γράµµατα στη µητέρα της, εξιστορώντας όσα της συµβαίνουν». Εξού, λοιπόν, και το «Αγαπηµένη µου µαµά, µην τσαντιστείς. Πάλι χώρισα!». Είναι κοµµάτι από το άκρως φιλόδοξο “Χώρισέ µε, µια Κυριακή’’».

Τι την κέντρισε αλήθεια, σε αυτό; «Αυτό το έργο µε συγκινεί, γιατί πιστεύω πως κάθε µια από εµάς βρίσκει κοµµάτια της µέσα του. Οι σηµερινές γυναίκες, όσο ανεξάρτητες και δυναµικές κι αν είναι, έχουν πάντα ανάγκη να µοιράζονται ουσιαστικά το συναίσθηµά τους, µακριά από την παλιακή λογική του “να τυλίξω κάποιον”. Επίσης, όλες έχουµε φάει κάποια στιγµή τα µούτρα µας µε ακατάλληλο άνθρωπο. Και έχουµε προσπαθήσει κάθε φορά να ξαναβρούµε τον εαυτό µας, χωρίς να χάσουµε την ευαισθησία της γυναικείας µας φύσης. Ολα αυτά είναι τοποθετηµένα πολύ έξυπνα στο έργο και µε πολύ χιούµορ», λέει και συνεχίζει: «Αυτό µου αρέσει περισσότερο απ’ όλα σε αυτό το έργο. Επίσης, συνεργάζοµαι µε τρεις ανθρώπους που γνωρίζω καλά και που εµπιστεύοµαι πολύ. Τον ∆ηµήτρη Μαλισσόβα που κάνει τη σκηνοθεσία, τον Γεράσιµο Ευαγγελάτο που κάνει την απόδοση των στίχων και τον Αλέξη Πρίφτη που έχει τη µουσική διεύθυνση. Εποµένως είναι ένα γυναικείο έργο, που αφορά όµως και τους άντρες».

Για τις ανάγκες του νέου της «στοιχήµατος» θα µείνει µόνη στη σκηνή του «Μικρού Παλλάς» για οκτώ παραστάσεις από τις 26 Νοεµβρίου. Πόσο δύσκολο, αλλά και συνάµα πόσο γοητευτικό είναι αυτό το βήµα της;

«Είναι σίγουρα απαιτητικό, αλλά δεν θέλω να σκέφτοµαι τις δυσκολίες, γιατί µε αγχώνουν περισσότερο! Η ουσία είναι να µπορέσεις να πεις την ιστορία όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωµένα και καθαρά. Γιατί έτσι µόνο µπορεί να αφορά τον κόσµο και να µην είναι απλώς µια αλληλουχία τραγουδιών».

Πηγή: Realnews