Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που επισκέφτηκε το μαιευτήριο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μυστήριο επικρατεί όσον αφορά τη γέννα της Ελένης Μενεγάκη και όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια δεν εμφανίστηκε την Τετάρτη 25 Μαρτίου στην εκπομπή της και με τους συνεργάτες της να βρίσκονται στη θέση της.

Το απόγευμα το διαδίκτυο πήρε “φωτιά” καθώς τα δημοσιεύματα ήθελαν την «ωραία Ελένη» να έχει γεννήσει, η ίδια όμως έδωσε τέλος στις φήμες αυτές με ένα μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.

«Ευχαριστώ για την αγάπη αλλά δεν έχω γεννήσει ακόμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του peoplegreece.com, άνθρωπος από το μαιευτήριο αποκάλυψε για ποιον λόγο η παρουσιάστρια επισκέφτηκε γνωστό μαιευτήριο στα Βόρεια προάστια το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε σήμερα το μεσημέρι στο Ιασώ για να κάνει μια ειδική εξέταση, για να ακούσει την καρδιά του μωρού, και να δει ότι όλα είναι καλά. Η εξέταση συγκεκριμένα λέγεται NST (Non Stressed Test) και έχει μικρή διάρκεια. Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια πήγε σπίτι της ενώ μπήκε και βγήκε από την πίσω πόρτα», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη έχει κανονίσει όπως ακούγεται να γεννήσει την ερχόμενη Κυριακή με προγραμματισμένο ραντεβού. Περιμένουμε να δούμε αν σήμερα το μεσημέρι, βρεθεί κανονικά στα πλατό της εκπομπής της.

Πηγή: you weekly