Νέα περιπέτεια υγείας για τον Σταμάτη Γονίδη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έκανε επέμβαση στο αυτί.

Μετά τον κολικό νεφρού που έπαθε το καλοκαίρι, ο καλλιτέχνης υποβλήθηκε σε επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει μια κύστη από το αριστερό αφτί του, που του προκαλούσε έντονους πόνους αλλά και βαρηκοΐα.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά χάρη στη φροντίδα των γιατρών, αλλά και της συζύγου του Κατερίνας Κουργιουξίδου, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και ήταν αυτή που τον παρότρυνε από την πρώτη στιγμή να αναζητήσει λύση στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Σύμφωνα με την espresso, ο Σταμάτης Γονίδης αναρρώνει στο σπίτι του, κανονίζοντας τα νέα επαγγελματικά βήματά του, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μια σειρά συναυλιών.

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές Αυγούστου ο αγαπημένος καλλιτέχνης χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του νοσοκομείου. Τότε τραγούδησε για το κοινό της Πάργας με φρικτούς πόνους, χωρίς όμως κανείς από τους παρευρισκομένους στη συναυλία να πάρει είδηση! Με περίσσια δύναμη ψυχής και κρύβοντας πίσω από τα χαμόγελα τον κολικό νεφρού που του έκοβε την ανάσα, ο άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού ολοκλήρωσε τη συναυλία με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr