Δύσκολες ώρες για τη Θωμαή Απέργη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στις φήμες που την θέλουν να στενοχωρήθηκε πολύ που δεν κατάφερε να κερδίσει την εκπροσώπηση της χώρας μας στον 60ο ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, απάντησε η Θωμαή Απέργη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η τραγουδίστρια έβαλε τα πράγματα στη θέση τους αποκαλύπτοντας πως η στενοχώρια της δεν ήταν για το γεγονός πως βγήκε δεύτερη αλλά για το ό,τι «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος της παππούς λίγες ημέρες νωρίτερα.

Η Θωμαή έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:

«Αγαπημένοι μου, στέλνετε τόσα πολλά μηνύματα για το να μη στεναχωριέμαι για τη δεύτερη θέση και λοιπά. Σίγουρα στεναχωρήθηκα γιατί ήμουν πολύ κοντά στο να εκπροσωπήσω τη χώρα μας όμως το μόνο για το οποίο στεναχωρήθηκα και πονάω πραγματικά είναι που έχασα τον αγαπημένο μου παππού. Δεν το είπα γιατί δε συνηθίζω να λαϊκίζω. Για εκείνον τραγούδησα χτες. Η αγάπη σας με αγκαλιάζει εκ του μακρώθεν, τη νιώθω. Είμαι πολύ περήφανη για τη δεύτερη θέση και την 1η στα τηλέφωνα. Δε στεναχωρήθηκα πέρα από ένα λεπτό. Σας αγαπώ όλους και συγγνώμη αν δεν έχω προλάβει να απαντήσω στον καθέναν από εσάς».