Aργεντινός σταρ μαγεύτηκε με την ομορφιά της Σαντορίνης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο διάσημος ηθοποιός και μοντέλο Γκουστάβο Πάρντο στην Ελλάδα!

Καλεσμένοι του Νεκτάριου Κυρκόπουλου είναι στη χώρα μας ο Αργεντινός σταρ Γκουστάβο Πάρντο και η σύντροφος του Ιάνα Κρέιτερ.
Ο δικός μας... διεθνής του μόντελινγκ ταξίδεψε με το όμορφο ζευγάρι στη Σαντορίνη, όπου τους «ξενάγησε» στα πιo in μαγαζιά της Οίας για να απολαύσουν το φαγητό και το ποτό τους, αλλά και για να κάνουν τα ψώνια τους.

Από την πρώτη στιγμή που ο Γκουστάβο πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ζήτησε από τον Ελληνα φίλο του να δει το ξακουστό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης κι εκείνος δεν του χάλασε χατίρι. Φτάνοντας στο κυκλαδονήσι ο Γκουστάβο, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει παίξει οτη χολιγουντιανή ταινία «Transformer», δεν σταμάτησε να απαθανατίζει τις ομορφιές του νησιού και στα καρέ του περιλάμβανε και την κούκλα αγαπημένη του, επίσης μοντέλο. Σύμφωνα με την Espresso το ζευγάρι θα παραμείνει στη χώρα μας για ακόμα μερικές μέρες και στα σχέδια του είναι να κάνει και ένα μίνι tour στην Αθήνα.

Να αναφέρουμε ότι ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος και ο Γκουστάβο Πάρντο γνωρίστηκαν σε ένα κάστινγκ που γινόταν στη Σανγκάη και από τότε τους δένει μια στενή φιλία. Στη Σαντορίνη δε η παρουσία και των δύο ήταν ένας... εκρηκτικός συνδυασμός, καθώς παραθερίστριες στο νησί αλλά και ντόπιες δεν έπαιρναν το βλέμμα τους από πάνω τους!

Aργεντινός σταρ μαγεύτηκε με την ομορφιά της Σαντορίνης

Aργεντινός σταρ μαγεύτηκε με την ομορφιά της Σαντορίνης

Πηγή: www.gossip-tv.gr