Λίνα Σακκά: Μόλις χώρισε από τον κατά δέκα χρόνια νεότερο σύντροφό της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Aπό τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της η Λίνα Σακκά, η οποία υπήρξε σύµβολο του σεξ στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και φαντασίωση του ανδρικού πληθυσµού, εδώ και λίγο καιρό είναι µόνη στην προσωπική της ζωή.

Διατηρούσε σχέση µε έναν γοητευτικό άντρα, κατά δέκα χρόνια νεότερό της, ο οποίος µάλιστα δεν είχε καµία σχέση µε τον καλλιτεχνικό χώρο. Το ειδύλλιο αυτό έφτασε στο τέλος του, χωρίς όµως να αφήσει πικρία στην όµορφη ηθοποιό, η οποία δηλώνει έτοιµη να ερωτευτεί ξανά, εκφράζοντας µάλιστα δηµόσια την προτίµησή της στους νεότερους άντρες.

«Μέχρι πρόσφατα είχα σχέση µε έναν µικρότερο από εµένα άντρα, ο οποίος δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο», δηλώνει στη Realnews η Λίνα Σακκά και συνεχίζει: «∆εν έχω πρόβληµα µε την ηλικία και προτιµώ ο σύντροφός µου να είναι εκτός χώρου. ∆εν έχω γενικότερα πρόβληµα να είµαι µε µικρότερο άντρα. Προτιµώ πια τους νεότερους άντρες».

Μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος άντρας που θα στέκεται επάξια στο πλευρό της, η Λίνα Σακκά απολαµβάνει την εργένικη ζωή της, την οποία και µοιράζεται µε τον µονάκριβο γιο της που είναι όλη η ζωή της. Ο 10χρονος Μάριος είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και σπάνια αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον, έχοντας καταφέρει να «χτίσουν» µια πολύ δυνατή σχέση γεµάτη αγάπη και αφοσίωση. Είναι το αρσενικό που κάνει την όµορφη ηθοποιό να χαµογελά από ευτυχία, όπως ακριβώς τη «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγες ηµέρες στον γάµο του δηµοσιογράφου Μάνου Νιφλή και της ηθοποιού Ελισάβετ Μουτάφη στη Σαντορίνη, όπου παρευρέθηκε για να τιµήσει το ερωτευµένο ζευγάρι.  

Λίνα Σακκά: Μόλις χώρισε από τον κατά δέκα χρόνια νεότερο σύντροφό της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr