Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της Menounos στην Ελλάδα τον ερχόμενο Οκτώβριο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ενα ολόκληρο χωριό στον Άκοβο Αρκαδίας προετοιµάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της Maria Menounos µε τον αγαπηµένο της Kevin Undergaro.

Η γνωστή Ελληνοαµερικανίδα παρουσιάστρια, έχει ήδη παντρευτεί τον επί 20 χρόνια σύντροφό της µε πολιτικό γάµο πέρυσι την Πρωτοχρονιά στην κατάµεστη Times Square της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο του πρωτοχρονιάτικου live show του καναλιού FOX, µε τον κωµικό ηθοποιό Στιβ Χάρβεϊ στον ρόλο του ιερέα.

Περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες η Μαρία Μενούνος -µεταφέροντας την επιθυµία της ο γάµος να έχει παραδοσιακό ύφος µε κλαρίνα και νταούλια- λέει στο περιβάλλον της: «Το όνειρό µου να παντρευτώ στην Ελλάδα γίνεται πραγµατικότητα. Ο γάµος µου θα είναι ένα µεγάλο πανηγύρι».

«Επειδή στην Ελλάδα η γραφειοκρατία για την έκδοση των αδειών του γάµου είναι µεγάλη, υπολογίζουµε πως όλα θα είναι έτοιµα και ο γάµος θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου», δηλώνει στην Realnews ο καλός φίλος της Μαρίας, Σωτήρης Κυρανάκος. Ο θρησκευτικός γάµος στην ιδιαίτερη πατρίδα της στην Αρκαδία είναι ένα όνειρο που είχε η Μαρία εδώ και αρκετά χρόνια. «Σχεδιάζουµε γάµο σε ένα χωριό στην Ελλάδα, αλλά όλα θα γίνουν την τελευταία στιγµή. Πιστεύω πως στους γάµους στην Ελλάδα πάντα περνούν οι κανόνες του πατέρα. Μπορεί, λοιπόν, η µητέρα µου η Λίτσα να είναι από την Καλαµάτα, αλλά εγώ είµαι από τον Άκοβο», είχε δηλώσει η Ελληνοαµερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια, ενώ αποκάλυψε τον συναισθηµατικό δεσµό που έχει µε το εκκλησάκι του χωριού, καθώς χτίστηκε µετά από κόπο και δωρεές του πατέρα της και άλλων οµογενών των ΗΠΑ.

«Οργανώναµε τεράστια πανηγύρια, ο κόσµος αγόραζε εισιτήριο, τρώγαµε και χορεύαµε µε σκοπό να µαζευτούν χρήµατα γι’ αυτή την εκκλησία. Γι’ αυτό και εγώ θέλω να παντρευτώ εκεί».

Τα σχέδια της Μαρίας επιβεβαιώνει και ο ξάδελφός της, χορογράφος και χορευτής Κωνσταντίνος Μενούνος. «Είµαστε πολύ ενθουσιασµένοι οικογενειακώς που θα έρθει η Μαρία στην Ελλάδα, για να παντρευτεί. Είναι µεγάλη η επιθυµία της Μαρίας να ντυθεί νυφούλα και στην Ελλάδα για να δώσει χαρά στη µητέρα της και στον πατέρα της, τους οποίους υπεραγαπά», λέει θυµίζοντας την περιπέτεια υγείας που πέρασε η λαµπερή παρουσιάστρια.

Επιθυµία της Μαρίας είναι να κρατηθούν όλες οι παραδόσεις, ενώ σκέφτεται να διοργανώσει µια βραδιά στην Αθήνα για φίλους της από τον χώρο της showbiz».

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου της Menounos στην Ελλάδα τον ερχόμενο Οκτώβριο!

Πηγή: www.gossip-tv.gr