Βόμβα στην showbiz: Έγκυος η Δούκισσα Νομικού;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η πληροφορία που έχει διαρρεύσει τα τελευταία 24ωρα κάνει λόγο για επικείμενη άφιξη του πελαργού για την όμορφη παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού και τον σύντροφό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η είδηση πως το ζευγάρι θα αποκτήσει απόγονο το φθινόπωρο θορύβησε χθες τα γραφεία του ΑΝΤ1, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί -όπως είναι φυσικό- ούτε από το ζευγάρι ούτε και από το περιβάλλον του, σύμφωνα με την espresso. Οι στενοί συνεργάτες της Δούκισσας μάλιστα αρνούνται να επιβεβαιώσουν το γεγονός, αλλά δεν το διαψεύδουν κιόλας, πυροδοτώντας ακόμη περισσότερο τη φημολογία.

Οι πρώτες φήμες που ήθελαν την τηλεπαρουσιάστρια του «ΟΛΑ μπιπ» σε ενδιαφέρουσα ακούστηκαν την ημέρα που ανέβασε μια «ύποπτη» φωτογραφία: ένα τεράστιο, λαχταριστό γλυκό, που ερμηνεύτηκε από τα blog ως… λιγούρα.

Κατόπιν, σύμφωνα με το boxtv.gr, στο πάρτι που έγινε μετά τον τελικό του «DWTS5» η Δούκισσα φωτογραφήθηκε με τα χέρια να κρύβουν την κοιλίτσα της. Και όπως θα παρατηρήσει κάποιος στη σελίδα της στο Ιnstagram, πλέον φωτογραφίζεται μόνο με φόρμες ή φαρδιά T-shirts. Ακόμα και στην επιστροφή της από το Λος Αντζελες, όπου είχε πάει ταξίδι, φορούσε φόρμα. Κάποιοι επίσης έσπευσαν να παρατηρήσουν τη μαύρη ρίζα που έχει αρχίσει να ξεπροβάλλει από την ανοιχτόχρωμη κουπ της.

Αν και η σχέση της Δούκισσας με τον 35χρονο Δημήτρη Θεοδωρίδη -είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο γάμο της, με τον Σάββα Θεοδωρίδη- μετράει λίγους μήνες, το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και ταιριαστό!