Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ντεμπούτο στην αμερικανική τηλεόραση με κωμική σειρά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ως Joanna Fyllidou συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό των ΗΠΑ η ηθοποιός με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη κωμωδία Swedish Dicks.

Η αγαπητή στο ελληνικό κοινό και ως Βασούλα από τη «Μουρμούρα» του Alpha αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της και έτσι πλέον στα διεθνή κάστινγκ εμφανίζεται ως Joanna Fyllidou.

Η σειρά στην οποία εμφανίζεται φέτος η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τιτλοφορείται «Swedish Dicks». Μεταδίδεται στην Αμερική από το POP TV εδώ και έναν χρόνο. Πρόκειται για μια παραγωγή εμπνευσμένη από τηλεοπτική σειρά της Σουηδίας και έχει μεγάλο κοινό στις βόρειες ευρωπαϊκές χώρες. Πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Peter Stormare και Johan Glans, που υποδύονται δύο Σουηδούς ντετέκτιβ που δρουν στο Λος Αντζελες. Αυτοί προσπαθούν να λύσουν μυστήριες υποθέσεις, καταλήγοντας τις περισσότερες φορές μπλεγμένοι σε κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Να τονιστεί ότι η σειρά, που ξεκίνησε να προβάλλεται πέρυσι τον Αύγουστο, μαγνήτισε το ενδιαφέρον του κοινού αφενός για το ευφάνταστο σενάριο της και αφετέρου εξαιτίας της εμφάνισης σε έξι επεισόδια ως guest star του γνωστού ηθοποιού, Κιάνου Ριβς.

Πηγή: TV Έθνος