Ποιος ηθοποιός παραδέχεται: «Είχα χάσει τελείως την… μπάλα. Μετά παντρεύτηκα και ισορρόπησα»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι από τους ηθοποιούς που αγαπήσαμε μέσα από όμορφους ρόλους του στην τηλεόραση. Ο ίδιος μιλάει για τις δύσκολες στιγμές της καριέρας του και όχι μόνο... 

Ο λόγος για τον Χρήστο Τριπόδη ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα ειλικρινής και άμεσος στη συνέντευξη που παραχωρεί... 

Ποιο κομμάτι ζωής σε δυσκόλεψε σε προσωπικό επίπεδο;

Ήταν μια περίοδος στη ζωή μου που δούλευα πολύ. Ήταν ένας χειμώνας που έπαιζα στο θέατρο και σε 2-3 σήριαλ ταυτόχρονα, τις καλές εποχές. Εκεί είχα χάσει τελείως την... μπάλα, γιατί δεν είχα χρόνο ούτε για τον εαυτό μου. Μετά παντρεύτηκα και ισορρόπησα, βρήκα κάποια σημεία αναφοράς. Η γυναίκα μου με "μάζεψε".

Βίωσες και περίοδο ανεργίας;

Βέβαια βίωσα περίοδο ανεργίας και μάλιστα πολύ δύσκολη κι αυτό συνέβη όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Εκείνο ήταν το διάστημα που απο¬φάσισα και το έκανα, να μπω στην παραγωγή. Ηταν δύσκολα, δεν ήταν όπως είχα.μάθει να είναι.

Τα όνειρα με τα οποία ξεκίνησες, τα έκανες πραγματικότητα;

Ναι, έχουν γίνει πραγματικότητα κι έχω ακόμα πολλά όνειρα. Αυτό μας λείπει ως λαός το όνειρο, είναι κα¬λύτερο να το έχουμε. Συναντάω ανθρώπους που είναι απογοήτευμένοι απ" όλα, από την πολιτική ηγεσία, από την κοινωνική και την οικονομική κατάσταση. Χρειάζεται περισσό¬τερη ελπίδα ο κόσμος, έχει απαισιοδοξία φοβερή. Η Ελλάδα μας είναι ένας παράδεισος κι αυτό πρέπει να το εκτιμάμε, είναι πολύ όμορφη χώρα, δεν υπάρχουν τέτοιες χώρες στη Ευρώπη και πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που ζούμε σε αυτή τη χώρα, αλλά και άτυχοι με όλα αυτά που μας συμβαίνουν.

Πότε χρειάστηκε να ενεργοποιήσεις την μεγαλύτερή σου άμυνα;

Κάθε μέρα συμβαίνει αυτό, είναι καθημερινός αγώνας, χρειάζεται να αμυνθείς και να επιτεθείς. θωρακίζω τον εαυτό μου, είμαι μαθημένος, σκληραγωγημένος. Παίρνω μια απόφαση με όποιο τίμημα υπάρχει.

Πηγή: Λοιπόν

Ποιος ηθοποιός παραδέχεται: «Είχα χάσει τελείως την... μπάλα. Μετά παντρεύτηκα και ισορρόπησα»