Ώρες αγωνίας για τον Ματθαίο Γιαννούλη


Ο Ματθαίος Γιαννούλης το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Νάξο μαζί με την οικογένειά του.


Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, ο γιος του ένοιωσε μια αδιαθεσία και τον μετέφεραν στο κέντρο υγείας προκειμένου να δουν τι ακριβώς συνέβη. Αφού, οι γιατροί του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και είχαν μια πρώτη εικόνα της κατάστασης της υγείας του μικρού, στην συνέχεια ο Ματθαίος Γιαννούλης και η σύζυγός του πήραν τον γιο τους και τον έφεραν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο τραγουδιστής γνωστοποίησε την περιπέτεια της υγείας του γιου του στο facebook , ευχαριστώντας τους γιατρούς για την φροντίδα που του έδειξαν. Το gossip-tv.grεπικοινώνησε με τον Ματθαίο Γιαννούλη, ο οποίος δεν θέλησε να επεκταθεί στο πρόβλημα της υγείας του γιου του.

«Πάει μια χαρά. Προήλθε από ένα παλιό κρυολόγημα και είμαι πολύ χαρούμενος που έπεσε σε καλούς γιατρούς τόσο στη Νάξο, όσο και στην Αθήνα. Είμαι χαρούμενος που οι γιατροί μου είπαν ότι σε λίγες μέρες θα πάρω το παιδί μου και θα φύγουμε». Ο τραγουδιστής όμως δεν έκρυψε και την δυσαρέσκεια του για το σύστημα της υγείας, αφού από το κέντρο υγείας του νησιού λείπει σημαντικός εξοπλισμός. Στην συνέχεια επικοινωνήσαμε με το κέντρο υγείας του νησιού, όπου μας μίλησε ο Γερμένης Καπίρης, ο παθολόγος που εξέτασε τον γιο του Ματθαίου Γιαννούλη.

«Το παιδί ξαφνικά παρουσίασε μια αδυναμία στο να περπατήσει. Είχε μια δυσκολία γιατί πονούσε το ένα του πόδι χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάκωση και αυτό ανησύχησε τους γονείς και πράγματι διαπιστώθηκε ότι το παιδί είχε δυσκολία να βάλει το βάρος του στο ένα του πόδι. Σαν εφημερεύον παθολόγος έπρεπε να δω κάποια εργαστηριακά πράγματα και στην συνέχεια το είδε ο ορθοπεδικός και το κράτησε μέσα γιατί δεν έπρεπε να προσπαθήσει να περπατήσει και την άλλη μέρα έφυγε. Είναι δυο τρεις περιπτώσεις που συμβαίνουν σε παιδιά αυτής της ηλικίας. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε αρθρίτιδα σε μεγάλη άρθρωση ή το ισχίο ή το γόνατο . Δεν είναι κάτι ανησυχητικό όλες αυτές οι περιπτώσεις αντιμετωπίζονται».