Σάλος με τον Νίκο Μακρόπουλο σε αλβανικό κανάλι: “Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες!”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίκου Μακρόπουλου σε κανάλι της Αλβανίας.

Ο τραγουδιστής τον Φεβρουάριο του 2014 ήταν καλεσμένος σε εκπομπή στην γειτονική χώρα και έτσι πήγε στα Τίρανα. Όλα κυλούσαν ομαλά στην συνέντευξη μέχρι που κάποια στιγμή τέθηκε το ερώτημα από τον παρουσιαστή στον τραγουδιστή, για το αν η Ελλάδα έχει ακόμα ανάγκη τους Αλβανούς ή αν θα έπρεπε εκείνοι να γυρίσουν πίσω στην χώρα τους, αφού τώρα υπάρχει μεγάλη κρίση.

«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα. Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω (…)» είπε ο Νίκος Μακρόπουλος και συνεχίστηκε η συζήτηση με το εξής διάλογο:

-Το πιστεύετε αυτό;
«Ναι το πιστεύω»
-Το καφεδάκι, το φραπεδάκι…
«Το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο… Μα γι αυτό και την πληρώσαμε.

Οι δηλώσεις αυτές του τραγουδιστή έχουν συζητηθεί ήδη και έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην βόρεια Ελλάδα, από όπου και κατάγεται ο Νίκος Μακρόπουλος και μάλιστα στα ραδιόφωνα της συμπρωτεύουσας του ασκείται πολύ σκληρή κριτική τόσο από τους παραγωγούς όσο και από τον απλό κόσμο που παίρνει τηλέφωνο στις εκπομπές.

Πηγή: gossiptv