Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Κανελλόπουλου μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ΔΕΗ απειλεί να τους κόψει το ρεύμα!

Γολγοθά δίχως τέλος ανεβαίνουν το «μπαγλαμαδάκι» της Αθηναϊκής Κομπανίας Χρήστος Κανελλόπουλος και η οικογένεια του.

Μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη ο καλλιτέχνης τα περασμένα Χριστούγεννα, που τον οδήγησε σε κέντρο αποκατάστασης στο Καματερό με κινητικά προβλήματα και προβλήματα στην ομιλία, η σύζυγος του Λίντα και η κόρη του Δάφνη είναι τώρα αντιμέτωπες και με τον κίνδυνο οριστικής διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της οικογένειας.

«Ο Χρήστος μου ανεβαίνει μαζί με εμάς έναν Γολγοθά. Η αριστερή πλευρά είναι νεκρή και τώρα ξεκίνησε τις φυσικοθεραπείες. Όμως αυτό θα πάρει μεγάλο χρονικό διάστημα για να αποκατασταθεί. Ανεβαίνουμε έναν Γολγοθά και δεν βλέπουμε φως. Είμαστε σε απόγνωση, γιατί τα έξοδα τρέχουν καθημερινά, ενώ η ΔΕΗ μας προειδοποίησε ότι θα μας αφαιρέσει το ρολόι παροχής του ρεύματος για πάντα από το σπίτι» λέει στην espresso η σύζυγος του.

Η ίδια προσπαθεί να βρει μια λύση για το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, όμως δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα.

«Κάναμε τη συναυλία αυτή προς τιμήν του Χρήστου, πήραμε μια μικρή ανάσα όμως τα έξοδα είναι τεράστια και μας πνίγουν. Δεν βλέπω φως και αυτό είναι που με ανησυχεί. Και ο Παντελής Θαλασσινός μας βοήθησε και η Γιώτα Νέγκα και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, αλλά και όλα τα παιδιά της Αθηναϊκής Κομπανίας είναι καθημερινά κοντά μας» αναφέρει στην εφημερίδα η σύζυγος του καλλιτέχνη και καταλήγει:

«Όταν τον πηγαίνω βόλτα με το αναπηρικό αμαξίδιο μου ζητάει κάποιο τραγούδι να του πω. Και εκεί ο Χρήστος κλαίει σαν μικρό παιδί» αναφέρει.

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Κανελλόπουλου μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Κανελλόπουλου μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη

Πηγή: www.gossip-tv.gr