Πού βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα ο Περικλής του Fame Story;


Τα τίναξε όλα στον αέρα και έκανε μια νέα αρχή στο εξωτερικό ο δημοφιλέστερος νικητής του Fame Story Περικλής Στεργιανούδης. Ένας από τους δημοφιλέστερους παίχτες ριάλιτι, που μέσα από το Fame Story το 2005 κατάφερε να προκαλέσει ενθουσιασμό στο τηλεοπτικό κοινό. Γνωρίζοντας δόξες και δάφνες όπως ο Γιώργος Τσάκας και η Καλομοίρα.

Όλοι θυμόμαστε τι γινόταν με το παιδί του λαού όπως τον αποκαλούσαν τότε. Ο Περικλής Στεργιανούδης κρίθηκε αρνητικά από πολλούς ότι δεν είχε την φωνή να κάνει καριέρα στο τραγούδι, σε αντίθεση με την λατρεία που βίωνε από τον κόσμο.

Τα τελευταία χρόνια τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί από Ελλάδος προσώπου. Μην αντέχοντας το σκληρό star system και την μουσική βιομηχανία που είχε απαιτήσεις, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, τα μάζεψε και έφυγε. Αρχικά για Αυστραλία ενώ τα τελευταίο χρόνο ζει μόνιμα στην Γερμανία από όπου και μεγάλωσε ως παιδί μεταναστών. Τραγουδάει που και που από μεράκι.

Ασχολείται με διάφορες για δουλειές ως προς το ζειν. Έχοντας κερδίσει όμως αυτό που ονειρευόταν, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. Την ηρεμία και την γαλήνη του…