Κώστας Κακκαβάς: Ένας αρσιβαρίστας ετών… 83

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Κώστας Κακκαβάς υπήρξε ο ωραίος του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο ζεν πρεμιέ που είχε κλέψει τις καρδιές των γυναικών, είναι πλέον 83 ετών, αλλά έχει βρει το μυστικό για μακροζωία, αφού ζει σαν έφηβος.

Ο Κώστας Κακκαβάς είχε πάντα ως γνώμονα την καλή φυσική του κατάσταση και μέχρι σήμερα  διατηρείται σε μοναδική φόρμα.

Το μυστικό του; Σύμφωνα με την espresso, η απόκτηση του δικού του γυμναστηρίου, που έχει στεγάσει εδώ και αρκετούς μήνες στο σπίτι του, στην περιοχή της Φιλοθέης, και το οποίο είναι αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ. Ελεύθερα βάρη, μηχανήματα εξάσκησης ποδιών, χεριών και κάθε αυτόνομης μυϊκής ομάδας αποτελούν για εκείνον κομμάτι της καθημερινότητάς του, καθώς το να γυμνάζεται μ’ αυτά είναι τρόπος ζωής.

Αθλητής της άρσης βαρών από νεαρό παιδί, ο ηθοποιός ακόμα και στην παρθενική του εμφάνιση στη θρυλική ταινία «Στέλλα» (είχε το ψευδώνυμο Κώστας Καράλης για να αποφεύγει την κριτική του πατέρα του) δείχνει το ήδη φτιαγμένο από την άρση βαρών κορμί του.

Αν και στο παρελθόν οι υποχρεώσεις του ήταν πολλές, κατάφερε να μην ξεφύγει ποτέ από την καθημερινή του προπόνηση. Ποτέ δεν κάπνιζε και δεν έπινε, ενώ έκανε πάντα σωστή διατροφή, ώστε να διατηρείται σε φόρμα. Όσοι τον έχουν δει να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή της Φιλοθέης έχουν διαπιστώσει ότι το κορμί του δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα από αυτό ενός 40χρονου αθλητή, αφού σηκώνει 90 κιλά σε βάρη.

Όσο για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη; Ίσως ένας ρόλος πολύ ξεχωριστός να τον έπειθε να επιστρέψει εκεί όπου ξεχώρισε επί σειρά ετών, μεγαλώνοντας γενιές και γενιές!

Κώστας Κακκαβάς: Ένας αρσιβαρίστας ετών… 83

Πηγή: www.gossip-tv.gr