Γιώργος Αγγελόπουλος: «Υπάρχουν πράγματα που έκανα, δεν μου άρεσαν και δεν θα τα ξανακάνω»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βιβλίο ετοιμάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το βιβλίο του, που θα αναφέρεται σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής του, από τη γέννηση του μέχρι τη συμμετοχή του στο «Survivor», θα κυκλοφορήσει μάλλον τον Μάιο, ενώ μετά την έκδοση του βιβλίου θα γίνει μια περιοδεία, όταν τελειώσουν τα γυρίσματα, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε πως αυτή την περίοδο προτεραιότητα έχουν τα επαγγελματικά του. «Πρέπει να αφιερωθώ σε αυτά, έχω επιλέξει να κάνω λίγα πράγματα και δεν είναι απλό αυτό που κάνω», είπε. «Έχεις μετανιώσει για κάτι;» ήταν ερώτηση κάποιου θαυμαστή του στο live chat του Instagram. «Δεν μετανιώνω. Υπάρχουν πράγματα που έκανα, δεν μου άρεσαν και δεν θα τα ξανακάνω. Αλλά μαθαίνω από τα λάθη μου. Είναι χρήσιμα και μας καλυτερεύουν», απάντησε.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το Πάσχα θα ταξιδέψει στο νησί του, στη Σκιάθο, για να περάσει χρόνο με την οικογένεια του. «Μου λείπουν οι άνθρωποι μου. Ευτυχώς μιλάω στη μάνα μου τώρα με βιντεοκλήση. Το έμαθε και μόνο που τη βλέπω είναι τρομερό! Εχει γίνει σούπερ η μάνα μου!», τους είπε και το πρόσωπο του έλαμψε από χαρά.

Τέλος, τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την τεράστια αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό του. «Βλέπω ότι είστε εκεί και στηρίζετε τις επιλογές μου. Είναι σαν να έχω μια μεγάλη οικογένεια. Σας ευχαριστώ πολύ για ό,τι έχετε κάνει μέχρι στιγμής. Νιώθω ευθύνη απέναντι σας. Σας ευχαριστώ για τα πολύ καλά σας σχόλια για το "Τατουάζ"»
Πηγή: Secret