Χρίστος Αντωνιάδης: Χαμός στο «Κου Κου» με την ηλικία του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Χρίστος Αντωνιάδης μαγείρεψε για τη Φωλιά των Κου Κου ρεβύθια, μια συνταγή με την οποία «έριξε» τη γυναίκα του, ενώ εξομολογήθηκε κάποια πράγματα που αφορούν την καριέρα του…

«Το peak στην πορεία μου κράτησε περίπου μια δεκαετία, μετά λίγο κουράστηκα, λίγο βαρέθηκα. Όταν συνέβαινε ήμουν αγχωμένος και κάποια στιγμή, ελπίζω για λίγο, και λίγο καβαλημένος. Έκανα πολλά λάθη και σε συμπεριφορά.

Είχα την ευτυχία να έχω μια αυστηρή οικογένεια που πάντα με νουθετούσε και με προσγείωνε, με αποτέλεσμα όταν κάποια στιγμή είχαν μαζευτεί κάποια καλά χρήματα, κατευθείαν να επενδυθούν σε σπίτι και σε κάποια άλλα πράγματα. Όλα αυτά μου επιτρέψαν σήμερα να μην έχω πρόβλημα» είπε ο τραγουδιστής.

Όταν η Νάντια Ρηγάτου τον ρώτησε την ηλικία του, δεν μπορούσε παρά να διαπιστώσει πως έχει καλά γονίδια, μιας και ο Χρίστος Αντωνιάδης είναι 47 χρονών.

Το σχόλιο της αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος έχει την ίδια ηλικία.

«Νάντια Ρηγάτου, είπες καρδούλα μου γλυκιά στον άνθρωπο που είναι 47 ετών όπως και ο παρουσιαστής, ότι έχει καλά γονίδια;»

«Ότι δεν σας φαίνεται βρε Κρατερέ» συμπλήρωσε η Χρύσα Κατσαρίνη.

«Η ασφάλεια είναι εδώ να πάρει τη Χρύσα και όποιος άλλον πει κάτι παρεμφερές; Έχετε χαζέψει όλοι;» διαμαρτυρήθηκε ο Κρατερός Κατσούλης προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών του.

zappit