Πλούταρχος: Ζήτησε 1 εκατομμύριο ευρώ από τη Ρένα Δούρου! – Δείτε γιατί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια απρόσμενη επίσκεψη δέχθηκε πριν από λίγες μέρες στο γραφείο της η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρ. Δούρου. Οι συνεργάτες της, την ενημέρωσαν ότι εκκρεμεί αίτημα για συνάντηση μαζί της από τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Ρούλα Χάμου και η ίδια δεν αρνήθηκε ένα ραντεβού μαζί τους.

Έτσι με μεγάλη περιέργεια υποδέχθηκε στο γραφείο της το… καλό παιδί της ελληνικής δισκογραφίας και την γνωστή δημοσιογράφο, η οποία στο παρελθόν έχει διαπρέψει ως… πανελίστρια σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές.

Όπως αναφέρει η Espresso, μετά την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων και τις θερμές ευχές, ο Γιάννης Πλούταρχος και η Ρούλα Χάμου πέρασαν στο δια ταύτα. Αυτά που είπαν όμως στη Ρένα Δούρου, πάγωσαν το χαμόγελό της.

Βλέπετε, ο τραγουδιστής και η δημοσιογράφος, έφτασαν στο γραφείο της με μια πρόταση για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ, το οποίο θα αναδείκνυε τις ομορφιές της Αττικής και θα προσέλκυε μεγάλο αριθμό τουριστών.

Φυσικά, αυτό που ζητούσαν από την κα Δούρου ήταν… χρηματοδότηση. Όταν όμως εκείνη τόλμησε να ρωτήσει για τι πόσο μιλάνε, της ήρθε… κεραμίδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Γιάννης Πλούταρχος ζήτησε ένα εκατομμύριο ευρώ παρακαλώ για να ολοκληρωθεί το φιλόδοξο σχέδιό του.

Η Ρένα Δούρου, αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ, εξήγησε όσο πιο ευγενικά μπορούσε ότι η Περιφέρεια δεν έχει τα κονδύλια για να χρηματοδοτήσει μια τέτοια παραγωγή, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της κρίσης.

Με άδεια χέρια έφυγαν λοιπόν ο Γιάννης Πλούταρχος και η Ρούλα Χάμου από την Περιφέρεια Αττικής, και μάλλον θα αναζητήσουν άλλο… χρηματοδότη για το πολύπαθο ντοκιμαντέρ που θέλουν να κάνουν και το οποίο βρίσκεται ακόμα μόνο στα χαρτιά.