Γιάννης Πλούταρχος: Διάσημοι φίλοι στην πρεμιέρα του! (ΦΩΤΟ)

Πρεμιέρα με επώνυμους φίλους στο πλευρό του έκανε ο Γιάννης Πλούταρχος στο νυχτερινό κέντρο “Φωταέριο”. Ο γνωστός ερμηνευτής που φέτος εμφανίζεται για πρώτη φορά και στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση “Γοργόνες και μάγκες” ξεκίνησε τις εμφανίσεις στη νυχτερινή Αθήνα με τον Ηλία Βρεττό και τους Kings και απογείωσε το κέφι.

Πλήθος κόσμου, μάλιστα, βρέθηκε δίπλα του για να του ευχηθεί καλή επιτυχία. Άνθρωποι από τον χώρο του θεάματος, καλλιτέχνες, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, φίλοι, αλλά και η οικογένειά του. Η σύζυγός του Μαρία μαζί με τα δύο τους παιδιά, την Κατερίνα και το Γιώργο, έδωσαν το “παρών” στην έναρξη της νέας του συνεργασίας. Όλοι μαζί τον αποθέωσαν μέσα σ’ ένα κλίμα καλής διασκέδασης.

Ο Ηλίας Βρεττός και το συγκρότημα των «Kings» ήταν δίπλα του στο μουσικό αυτό ταξίδι, οι οποίοι πλαισιώνουν άρτια το μοναδικό πρόγραμμα του κέντρου.

Το «Φωταέριο» επέλεξε και η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα να γιορτάσει τα γενέθλιά της παρέα με ολόκληρο το θίασο που πρωταγωνιστεί στο θέατρο και βέβαια με τον αγαπημένο της σύντροφο.

Μεταξύ άλλων στο «Φωταέριο» παρευρέθηκαν οι: Θανάσης Ευθυμιάδης, Γιάννης Αϊβάζης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Κώστας Κοκκινάκης, Σόφη Πασχάλη, Τρύφωνας Σαμαράς, Βασίλειος Κωστέτσος, Νίκος Σαργκάνης, Πέτρος Ξεκούκης, Γιώργος Βάλαρης, Τάσος Κωστής κ.α.