Ο Λούκας Γιόρκας αποκαλύπτει πως γνώρισε την Έλενα Ράπτη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Έχοντας ξεπεράσει την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του, που τον εμπόδισε πριν από λίγο καιρό να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής, ο Λούκας Γιώρκας κάθισε σήμερα στον καναπέ του Μία. Ο 28χρονος τραγουδιστής μίλησε με την Τατιάνα για όλα. Για το τραγούδι, για την γνωριμία και τον έρωτά του με την Έλενα Ράπτη αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Λούκας αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης. Πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι κοντά στην αγαπημένη του και γνωστή πολιτικό της συμπρωτευούσας.

Σε αυτή τη φάση όμως της ζωής του επικεντρώνεται κυρίως στα επαγγελματικά του και δεν έχει στο μυαλό του, όπως εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα, σχέδια για γάμο χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο να συμβεί στο μέλλον.



Η γνωριμία και ο έρωτας με την Έλενα

Γνωρίστηκαν μέσα από κοινή παρέα και η σχέση τους απλά προέκυψε χωρίς ιδιαίτερη πίεση. “Την πρώτη φορά που είδα την Έλενα της έκανα επίθεση”, περιγράφει ο Λούκας στην Τατιάνα. Η Έλενα ήταν η πρώτη πολιτικός που είχε την ευκαιρία να έχει απέναντί του και της εξέφρασε απορίες που οδήγησαν σε μία έντονη συζήτηση.

"Αυτό που έχουμε εμένα με ισορροπεί", αναφέρει στη συνέχεια ο Λούκας για την σχέση τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

[iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/IobC7-rKYUA" frameborder="0" allowfullscreen ]