Σάσα Σταμάτη: Η νέα κοινή εμφάνιση με τον Βαρδινογιάννη που προκάλεσε σούσουρο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ευτυχώς που υπάρχει και το Instagram και μπορέσαμε να εντοπίσουμε τη Σάσα Σταμάτη, γιατί μετά την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1 δεν την είχαμε δει σε κάποια κοσμική εκδήλωση.

Η δημοσιογράφος, όπως καταλάβαμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Γιασμίν Οικονομοπούλου ήταν στο σπίτι της Γιασμίν και του Χάρη Οικονομόπουλου και στην παρέα τους ήταν ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Κατερίνα Μουτσάτσου.

stamatibardinogiannis

Η εμφάνιση αυτή ήρθε ύστερα από δημοσιεύματα που άφησαν ερωτηματικά, γύρω από το τι συμβαίνει με εκείνη και τον Παύλο Βαρδινογιάννη, για τα οποία είχε σχολιάσει στο περιοδικό People: «Ο Παύλος είναι φίλος μου τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, τον αγαπάω πάρα πολύ και τον εκτιμώ. Μάλιστα, όταν γνωριστήκαμε, δούλευα στη νομαρχία, όχι στην τηλεόραση. Είναι ένας υπέροχος πατέρας – μάλιστα γνώρισα φέτος το καλοκαίρι και τα έξι παιδιά του στη Μύκονο. Είναι ένας καταπληκτικός, πολύ δοτικός μπαμπάς κι αυτό το θαυμάζω. Επιπλέον, μου δίνει την πλήρη ελευθερία να είμαι ο εαυτός μου ο Παύλος».

Μετά το χωρισμό κάνετε περισσότερη παρέα…

Έχουμε κάνει πολλή παρέα και στο παρελθόν, αλλά μην ξεχνάς ότι ο Παύλος δεν ζει πια στην Ελλάδα, μένει στο εξωτερικό γιατί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και εκεί. Είμαι τυχερή που είναι φίλος μου, είναι πολύ καλός άνθρωπος και αποδέχεται τους ανθρώπους όπως είναι.

marymary