Ψυχίδου: «Από τους πολλούς εμετούς “έσπασε” το πρόσωπο μου»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς πριν από λίγους μήνες έφεραν στη ζωή το πρώτο τους παιδί. Η δημοσιογράφος όπως είναι γνωστό αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες στη δεύτερη εγκυμοσύνη της όμως πλέον όλα έχουν μείνει στο παρελθόν και χαίρεται τη μητρότητα.

«Η μητρότητα είναι ένα θείο δώρο. Πώς να αισθάνομαι; Έκανα τον γιο μου, είμαι πάρα πολλή ευτυχισμένη. Μητέρα δεύτερη φορά, ήταν διαφορετική η εγκυμοσύνη, τα ίδια συναισθήματα», είπε η γνωστή δημοσιογράφος στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω».

Μεταξύ άλλων, η Φωτεινή αποκάλυψε τα… σημάδια της εκγυμοσύνης που δεν αφορούν τα κιλά ούτε την καισαρική. «Δεν πήρα καθόλου πολλά κιλά και ταλαιπωρήθηκα πάρα πάρα πολύ. Δεν θα το κρύψω. Από τους πολλούς εμετούς είχε «σπάσει» όλο μου το πρόσωπο μου και είχα και αγγεία σπασμένα, οπότε αυτό που βλέπεις είναι αποτέλεσμα botox που έχω κάνει», εξομολογήθηκε.

Η δημοσιογράφος δε δίστασε να μιλήσει για την ερωτική ζωή του ζευγαριού αλλά και για το πώς είναι ο Δημήτρης Κοργιαλάς ως πατέρας. «Καταγγέλλω ότι ο Δημήτρης εγκαταλείπει τη συζυγική κλίνη και πάει και κοιμάται με τον μπέμπη», είπε η Φωτεινή συμπληρώνοντας πως το μικρό θα τον βαφτίσουν Θανάση. Τέλος, η δημοσιογράφος δήλωσε για την προσωπική τους ζωή: «Δεν έχει φθαρεί η ερωτική μας σχέση, έχουμε να κάνουμε με φαινόμενο».

peoplegreece.com