Δείτε ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Νίκου Βέρτη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όπως πολύ καλά θα γνωρίζετε, όλοι οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα αλλά το καλλιτεχνικό. Μήπως είστε από αυτούς που πιστεύατε πως ο Νίκος Βέρτης γεννήθηκε με αυτό το όνομα;

Αν ναι, κάνετε μεγάλο λάθος σύμφωνα με το magazinomou.gr.

Γεννήθηκε λοιπόν στις 21 Αυγούστου 1976 στην Ολλανδία. Το πραγματικό του όνομα είναι Νίκος Αρβανιτίδης. Ναι ναι, καλά διαβάσατε! Κατάγεται από την Γαληψό Καβάλας, και από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική.

Παίζει μπουζούκι από 7 χρονών και η πρώτη του επαφή με το τραγούδι έγινε σε ηλικία μόλις 15 ετών. Ξεκίνησε να τραγουδά σε μικρά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας.

Το 2002 ξεχώρισε τόσο στο καλοκαιρινό όσο και στο χειμερινό σχήμα του «ΡΟΔΟΝ» όπου και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2003!

Τον Φεβρουάριο του 2003 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πολύ απότομα βραδιάζει». Τραγούδια όπως το «Αστέρι μου», το «Πολύ απότομα βραδιάζει», το «Αν φύγεις» αλλά και το «Σαν τρελός σε αγαπάω» έγιναν τεράστιες μουσικές επιτυχίες και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ο Νίκος έδωσε αμέσως το στίγμα του στη δισκογραφία και τη νυχτερινή διασκέδαση!