ΟΛΗ η αλήθεια για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στη βίλα της Μενεγάκη στα Μελίσσια! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα Μελίσσια σηκώθηκαν στο πόδι. Οι φωνές της Ελένης ακούγονταν παντού...

Άγρια νύχτα στη βίλα της Ελένης. Τα ουρλιαχτά της ακούγονταν έξω από το σπίτι και χρειάστηκε ακόμη και επέμβαση της αστυνομίας για να μην ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση. 

Το "YES!" ήταν εκεί και με αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό, σας περιγράφει καρέ καρέ το "μακελειό" στα Μελίσσια, με έντονους διαπληκτισμούς, άγριες φωνές, βαριές κουβέντες, κλήση στην αστυνομία και αποχωρήσεις με μπηχτές.

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης πάντως τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε. Ξαφνικά μέσα στην ησυχία ακούστηκαν τα ουρλιαχτά της Ελένης. Παγωμάρα! "Φύγε και μην ξαναπατήσεις στο σπίτι μου" φώναζε η Μενεγάκη, την ώρα που ειδοποιήθηκε και περιπολικό για να μεταβεί στη βίλα της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης. Ένα απίστευτο θρίλερ που κράτησε περίπου τρεις ώρες πίσω από τη μεγάλη πόρτα του "φρουρίου" στα Μελίσσια.

Όταν η πόρτα άνοιξε γύρω στις δέκα το βράδυ, ο οικονόμος της παρουσιάστριας βγήκε από το σπίτι έχοντας μαζί τα πράγματά του. Προφανώς και ήταν η... πέτρα του σκανδάλου για την "έκρηξη" της Ελένης. "Η δουλειά μου εδώ τελείωσε. Τις λεπτομέρειες τις ξέρει ο δικηγόρος μου", ήταν τα μοναδικά λόγια που είπε ο Φιλιππινέζος πριν μπει στο ταξί και αποχωρήσει μέσα στη νύχτα.

Πανικός! Τι είχε συμβεί; Αιτία του "μακελειού" ήταν η απόφαση της Μενεγάκη να μην ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί του, με αποτέλεσμα ο Φιλιππινέζος να αντιδράσει έντονα ζητώντας εξηγήσεις από την Ελένη. Λόγο με το λόγο φούντωσε η... φωτιά στα Μελίσσια, με αποτέλεσμα να "παίξουν ξύλο". Και οι δυο τους ήταν εκτός εαυτού και τα ουρλιαχτά τους ακούγονταν έξω από το σπίτι. Μάλιστα λέγεται ότι αν δεν είχε γίνει το τηλεφώνημα στην αστυνομία, η κατάσταση θα είχε ξεφύγει από τον έλεγχο, αφού και οι δύο είχαν χάσει την ψυχραιμία τους.

"Καμία απόλυση"

Όπως διαρρέεται πάντως από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η Ελένη δεν απέλυσε τον οικονόμο της, για τον απλούστατο λόγο ότι η συνεργασία της μαζί του είχε ήδη λήξει.Το πρόβλημα ήταν ότι ο συγκεκριμένος δεν υπέγραφε το έγγραφο αποχώρησης από το σπίτι, με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση της παρουσιάστριας. Για να είναι καλυμμένη νομικά, η Ελένη κάλεσε η ίδια την αστυνομία (και όχι άντρες ιδιωτικής ασφάλειας όπως ακούστηκε και γράφτηκε) προκειμένου να παραστεί στην υπογραφή του εγγράφου που θα αποδείκνυε ότι έχει εξοφλήσει τον Φιλιππινέζο και ότι εκείνος έχει πάρει όλα τα πράγματά του.

Υπάρχει και το σενάριο βέβαια που θέλει την Ελένη να ετοιμάζει αλλαγές στη ζωή της και να δείχνει αποφασισμένη να έχει δίπλα της μόνο άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης της. Αλλαγές που αναμένεται να εκπλήξουν πολλούς, όπως λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν πάρα πολύ καλά...