Μακαλιάς-Ψυχράμη: Έγιναν γονείς! Η πρώτη φωτό από το Μαιευτήριο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτά κι αν είναι χαρμόσυνα νέα! Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς τρισευτυχισμένοι  εδώ και λίγες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Το ζευγάρι που περίμενε πως και πως τον ερχομό του πρώτου του παιδιού, από προχθές είχε ξεκινήσει να ετοιμάζεται με την Αντιγόνη να βάζει τα απαραίτητα για την ίδια και το μωράκι της στην τσάντα που θα έπαιρνε μαζί της στο Μαιευτήριο.

 Αργά χθες το απόγευμα μάλιστα ο Δημήτρης Μακαλιάς το ανακοίνωσε  στο instagram του οτι πάνε για γέννα με μια φωτογραφία της κοιλιάς της συζύγου του, ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο επάνω και το μήνυμα "Έφτασε η ώρα".

Ουσιαστικά η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε λίγο πριν ο γιος τους έρθει στον κόσμο αφού λίγα λεπτά αργότερα η μαία του ζευγαριού Φαίη Τηλιακου έβαλε στο δικό της instagram την πρώτη φωτογραφία του Δημήτρη και της Αντιγόνης έχοντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο γιο της. Να σας ζήσει ο νέος, έγραψε

Στην σελίδα της μάλιστα στο Facebook έδωσε και συγχαρητήρια στον μαιευτήρα κ. Βεργέτη που ήταν ο γιατρός που ξεγέννησε την Αντιγόνη! Να σας ζήσει και από εμάς ο νέος...

gennise-i-Psixrami

gennise-i-Psixrami-2

Πηγή: www.gossip-tv.gr