Κ.Μηλιωτάκης: Tο ατύχημα στον Κορυδαλλό που ξύπνησε μνήμες Πρωτόπαπα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δε φορούσε ζώνη. Όχι επειδή είναι ανεύθυνος αλλά γιατί δεν πρόλαβε.

Το αυτοκίνητό ήταν σταματημένο και ο Κώστας Μηλιωτάκης έκανε την κίνηση να βάλει ζώνη. Όμως δεν πρόλαβε. Είδε ξαφνικά το κεφάλι του να κολλάει στο χέρι του και να γυρνάει γύρω από τον εαυτό του.

Το περιστατικό έλαβε χώρα πριν μερικές μέρες σε διασταύρωση στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Ο Κώστας έχει φύγει από το studio συνοδευόμενος από νεαρή τραγουδίστρια με μικρό αυτοκίνητο πόλης γνωστής γερμανικής εταιρείας. Ξαφνικά και ενώ είναι σταματημένοι στο φανάρι ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός οδηγός πέφτει πάνω τους στο πίσω μέρος και πλάι αριστερά χωρίς φρένα. Η πρόσκρουση είναι μεγάλη καθώς ο οδηγός πέφτει πάνω τους με μεγάλη ταχύτητα.

Το μικρό αυτοκίνητο γυρίζει τρεις φορές γύρω από τον άξονά του-σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες-και στο τέλος σταματάει σ΄ένα δέντρο. Ευτυχώς τόσο για τον Κώστα αλλά και για τη νεαρή τραγουδίστρια-ή οποία μάλιστα έσπασε το παράθυρο με το κεφάλι της-τα νέα είναι καλά. Την γλιτώνουν με μικρές αμυχές στο κεφάλι και στα χέρια. Το περιστατικό θύμισε πολύ την υπόθεση του Τόμας και γέννησε ουκ ολίγα ερωτηματικά για μια ακόμη φορά. Τόσο για την ποιότητα των Ελλήνων οδηγών αλλά κυρίως για τις διαδικασίες που κάποιοι παίρνουν αγορασμένα διπλώματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο συνθέτης παρά το σοκ δεν κατέθεσε μήνυση αλλά κοιτάει να βρεί το δίκιο του μέσα από τις ασφάλειες και την γραφειοκρατεία των διαδικαστικών…

Τι να πώ. Περαστικά


Πηγή: Νassos blog