Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της Πέγκυς Ζήνα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι δύσκολη η δουλειά μας. Πολύ δύσκολη. Ειδικά όταν αυτή ακουμπάει ευαίσθητα δεδομένα υγείας. Η διαχείριση των πληροφοριών πρέπει να είναι προσεκτική και όσο γίνεται ακριβής.

Παρακολουθώ εδώ και μέρες τις «πληροφορίες» για την κατάσταση της υγείας της Πέγκυς. Και το κάνω διακριτικά. Οι υπερβολές για μια ακόμη φορά είναι πολλές. Όπως και τα αποκυήματα της φαντασίας πολλών γύρω μου. Οφείλω λοιπόν όσο πιο διακριτικά μπορώ να μεταφέρω την αλήθεια. Την αλήθεια που θέλουν ν΄ακούσουν οι θαυμαστές της στην Αθήνα στη Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα ούλη αλλά και στην Ομογένεια.

Η κατάσταση της δεν είναι καλή. Και μάλιστα επιδεινώθηκε πολύ χθές όταν λαμβάνοντας κορτιζόνη προσπάθησε να «περάσει» δυο νέα τραγούδια στο studio. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πέγκυ ξέσπασε σε κλάματα όταν κατάλαβε ότι δε μπορεί. Αμέσως ο Γιώργος Λύρας επικοινώνησε με τους θεράποντες Ιατρούς στη Θεσσαλονίκη τον Θανάση Ξοφίλη και τον Θανάση Σχοινά και τους ενημέρωσε για την κακή εξέλιξη. Οι γιατροί πρότειναν να μπεί χειρουργείο για τις φωνητικές χορδές της «χθές». Όρισαν ωστόσο την ημέρα εισαγωγής σε αυτό την ερχόμενη Τετάρτη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πώς το αύριο είναι η τελευταία μέρα τελικά του σχήματος με τον Γιάννη Πλούταρχο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Γιώργος Λύρας έγραψε στο προφίλ του στο Facebook…όσα έγραψε.

Η κατάσταση της είναι σοβαρή ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πώς μετά την αποθεραπεία της-η διάρκειά της ορίζεται σε έξι εβδομάδες- θα είναι σε θέση να τραγουδήσει και πάλι. Κάτι που σημαίνει πώς-πρώτα θεός-το κορίτσι θα ταξιδέψει στο Τορόντο για τις δυο παραστάσεις που έχει συμφωνήσει και προπληρωθεί…


Πηγή: Νassos blog