Συγκλονίζει ο θάνατος αστυνομικού-πατέρα τριών παιδιών: Τον βρήκε νεκρό η σύζυγός του

Ο άτυχος αστυνομικός εντοπίστηκε τα ξημερώματα νεκρός στον διάδρομο του σπιτιού του

Ο 33χρονος Χρίστος Χρίστου, από το Δάλι, είχε βρεθεί τα ξημερώματα δίχως τις αισθήσεις του στον διάδρομο της οικίας του από την σύζυγό του.

 

Ο άτυχος ένστολος που υπηρετούσε στην Τροχαία Λευκωσίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ωστόσο μία ώρα αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

 

Ο άτυχος αστυνομικός ήταν πατέρας τριών παιδιών, ενώ η νεκροτομή επί της σορού θα διενεργηθεί σήμερα Τρίτη, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

 

Το τελευταίο αντίο θα πουν συνάδελφοι, φίλοι και η οικογένεια του άτυχου Χρίστου Χρίστουτην Τετάρτη 17/05/2017 και ώρα 16:00 στον ιερό ναό Χρυσοσώτηρος, στο Πέρα Χωριό Νήσου.

 

Σε ανακοίνωση της Αστυνομία αναφέρει πως «η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου έχασε την Τρίτη 16/05/2017, ένα άξιο τέκνο της, τον Αστυφύλακα 935, Χρίστο Χρίστου, ο οποίος υπηρετούσε στην Τροχαία Λευκωσίας.

 

Η ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η στήριξη προς τη σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά είναι δεδομένη».

 

Αντί στεφάνων θα δοθούν εισφορές για την οικογένεια.

 

newsit.com.cy