ΤΡΑΓΙΚΟ: Μητέρα άφησε τα 3 ανήλικα παιδιά της μόνα στο σπίτι για να πάει στη δουλειά και την συνέλαβε η αστυνομία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άφησε τα παιδιά της μόνα στο σπίτι, προκειμένου να πάει στη δουλειά της, μία γυναίκα από την Κύπρο, με αποτέλεσμα η 7χρονη κόρη της να παίζει μόνη της στο πάρκο.

Πιο συγκεκριμένα, σε πάρκο στη Λεμεσό έπαιζε μόνο του προχθες 7χρονο κοριτσάκι, την ώρα που τα αδέλφια του, 13 χρονών και 23 μηνών, βρίσκονταν επίσης μόνα στο σπίτι τους.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 35χρονης μητέρας τους, η οποία φέρεται να άφησε ανεπιτήρητα τα παιδιά για να πάει στην εργασία της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την 7χρονη εντόπισε το απόγευμα της Κυριακής πολίτης, να παίζει σε πάρκο της περιοχής Ομονοία. Στη συνέχεια, το μετέφερε σε αστυνομικό σταθμό, καθώς δεν κατάφερε να εντοπίσει τους γονείς του.

Ακολούθως, εντοπίστηκε ο χώρος διαμονής του παιδιού, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι στην οικία βρίσκονταν μόνα τους τα δυο αδέλφια του, 13 χρόνων και 23 μηνών, ενώ η μητέρα τους απουσίαζε στη δουλειά της.

Άφησε τα παιδιά της μόνα: Η μητέρα κατηγορείται για εγκατάλειψη παιδιού και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο

Η 35χρονη μητέρα συνελήφθη χθες βράδυ, βάσει δικαστικού εντάλματος, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για υπόθεση εγκατάλειψης παιδιού κάτω των δυο χρόνων και για έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.

Σε σχέση με την υπόθεση ενημερώθηκε το Γραφείο Ευημερίας