«Βρέχει» βλήματα: «Λωρίδα της Γάζας» το Παλαιοχώρι (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύο βλήματα από εκπαιδευτικές βολές της Πολεμικής Αεροπορίας που ξέφυγαν από το πεδίο βολής Παλαιοχωρίου, έχουν ξεσηκώσει τους κατοίκους της περιοχής και τη δημοτική αρχή.


Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς σε κοντινή απόσταση από το σημείο έπαιζαν παιδιά, ενώ το κυλικείο ήταν γεμάτο κόσμο. Οι περίοικοι εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι καθώς φαίνεται να πρόκειται για το δεύτερο βλήμα που «χάνει» τον στόχο του μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, όπως αποκάλυψε χθες η Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση.

Πριν δύο ημέρες ένα βλήμα έπεσε και προκάλεσε φθορές στον αγωγό άρδευσης του ΤΟΕΒ στην περιοχή, ενώ προχθές το βράδυ ένα άλλο βλήμα έπεσε δίπλα σε καντίνα στην παραλία Παλαιοχωρίου, όπου προκλήθηκαν φθορές και σταθμευμένα αυτοκίνητα και κινδύνεψαν πολίτες και μικρά παιδιά που βρίσκονταν στο σημείο.

Τα δύο τελευταία περιστατικά επανέφεραν στο προσκήνιο το πάγιο αίτημα κατοίκων και φορέων της περιοχής για την κατάργηση του πεδίου βολής Παλαιοχωρίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι κάτοικοι μιλώντας στo patrisnews.com, ζουν συνεχώς στην ανασφάλεια καθώς δεν ξέρουν εάν το επόμενο βλήμα που χάσει το στόχο του, πλήξει τελικά κατοικημένη περιοχή.

{YouTube}vqILHX5UQl0{/YouTube}