Βρέθηκαν οι δολοφόνοι του Μπρούνο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία 37χρονη Βουλγάρα και ένας 35χρονος ομοεθνής της βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος τους, για την υπόθεση της δολοφονίας του 64χρονου Ηλία Φανούρη από τη Ρόδο, γνωστού στο νησί -ήδη από τη δεκαετία του 1980- ως «Μπρούνο το καμάκι».


Ο 64χρονος βρέθηκε πριν από έξι ημέρες απανθρακωμένος στο υπνοδωμάτιό του, από πυροσβέστες που έσπευσαν να σβήσουν φωτιά που ξέσπασε κάτω από περίεργες συνθήκες στο σπίτι του, στην παλιά πόλη της Ρόδου.

Κατά την ιατροδικαστική εξέταση και παρά το γεγονός ότι το πτώμα ήταν πλήρως απανθρακωμένο, ανακαλύφθηκε ένα βαθύ τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να αρχίσουν αμέσως οι έρευνες για τους δράστες της δολοφονίας.

Το θύμα φέρεται να είχε καλέσει στο σπίτι του μία 37χρονη Βουλγάρα, που την είχε εξωθήσει στην πορνεία ο 35χρονος άνεργος ομοεθνής της σύντροφος και προαγωγός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βούλγαρος ερωτηθείς από τους αστυνομικούς που τον εντόπισαν στη Χαλκιδική, φέρεται να δήλωσε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 64χρονο, όμως όλα έγιναν πολύ γρήγορα. "Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά να τον φοβίσω" φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο 35χρονος, ο οποίος θα δώσει αναλυτικά εξηγήσεις ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου θα προσαχθεί.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οι δύο Βούλγαροι φέρονται να τον σκότωσαν και να τον έκαψαν, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Οι δράστες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.