Δείτε τι καιρό θα κάνει μέχρι την Κυριακή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άστατο φαίνεται πως θα είναι το σκηνικό του καιρού και τις επόμενες ημέρες, καθώς σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προβλέπονται ισχυρές βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Αναλυτικά, την Παρασκευή στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Σταδιακή βελτίωση το βράδυ σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Το απόγευμα σταδιακά θα ασθενήσουν και στο βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή στα κεντρικά και βόρεια προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών παροδικών βροχών στα ανατολικά ηπειρωτικά και βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.