Tο συγκλονιστικό μήνυμα που έστειλε στη γυναίκα του ο αυτόχειρας αστυνομικός

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με τον πλέον τραγικό τρόπο σφράγισε το τέλος της ζωής του ο 27χρονος αστυνομικός Γιώργος Γιαννιδάκης, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητο του, με το υπηρεσιακό του όπλο.

Τόσο στη γειτονιά του στην Κέρκυρα, όσο και στην Κρήτη το πένθος είναι βαρύ, καθώς ο 27χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αποφάσισε να έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

Η σύζυγος του είναι πραγματικά συγκλονισμένη από το χαμό του άνδρα της και σοκαρισμένη από το μήνυμα που της άφησε, μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Ο αυτόχειρας πριν τερματίσει τη ζωή του, της εστειλε μήνυμα μέσα στο οποίο της έλεγε "να ονομάσουν το παιδί του Ζωή και εκείνον να τον θάψουν στην Κρήτη".

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει στο χωριό Ελιά Επισκοπής, στις 4 το απόγευμα. Σημειώνεται ότι ο ίδιος είχε μεταφερθεί πρόσφατα στην Κέρκυρα. Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες αλλά πολύ περισσότερο για τους λόγους που έφτασε στην αυτοκτονία. Μάλιστα, πέρα από τις έρευνες που διεξάγονται στους οικείους του, έχει ζητηθεί και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η οικογένεια του νεαρού αστυνομικού ζητησε αντί στεφάνων στην κηδεία του, τα χρήματα να κατατεθούν στο Σύλλογο "ΗΡΑ". Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός είχε γίνει πρόσφατα πατέρας και για άγνωστους λόγους αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα του που βρήκε τον άνθρωπό της νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, άρχισε να ουρλιάζει και ξεσήκωσε τη γειτονιά. Πολύ γρήγορα έφτασε στο σπίτι η αστυνομία που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο αυτοχειρας ήταν ένας ιδιαίτερα ήσυχος άνθρωπος και όλοι όσοι τον γνώριζαν, λένε από το πρωί πως ο άνθρωπος δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.


Πηγή: toxwni.gr