Άστατος σήμερα ο καιρός-Δείτε την αναλυτική πρόγνωση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας στα δυτικά και βόρεια θα αυξηθούν δίνοντας λίγες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, αναμένονται την Κυριακή. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 25 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 27 βαθμούς στο Αιγαίο.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και ΒόρειοΑιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις και στο ΝότιοΑιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί. Ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με εντάσεις έως 7 μποφόρ.

Καλό καιρό με αραιές νεφώσεις και ψύχρα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν πρόσκαιρα και αρκετή ψύχρα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, αλλά από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς με μικρή εξασθένηση .