Αποκάλυψη σοκ για τον Μιχάλη Ασλάνη!


Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποιος ήταν φίλος του Μιχάλη Ασλάνη αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ήταν σχεδόν σίγουρος για το άδοξο τέλος του αγαπημένου σχεδιαστή.


Συγκεκριμένα ο σχεδιαστής δήλωσε στο περιοδικό «Like»:..«Ήξερα ότι ο Μιχάλης Ασλάνης θα είχε αυτό το τέλος. Την περίμενα αυτή την κίνηση του, γιατί τον έβλεπα» και συνέχισε:

«Μια λύπη στα μάτια του, μια απογοήτευση και μια θλίψη. Τον Μιχάλη τον ήξερα από παιδάκι, όταν με έπαιρνε η θεία μου στις επιδείξεις του. Τον ξεχώριζα. Με είχε πάντα υπό την προστασία του και μου έδινε συνέχεια συμβουλές. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ ρομαντικός, που του άρεσαν τα λουλούδια. Είχα να τον δω πάρα πολύ καιρό λόγω κάποιων υποχρεώσεων στη Νέα Υόρκη και τον είδα στο Greek Idol, όταν το παρουσίαζε η Κορομηλά. Τρόμαξα. Δεν τον αναγνώρισα. Έπαθα σοκ από την εικόνα του. Εκείνη την ώρα είπα μέσα μου «Ο Μιχάλης δεν έχει πολύ χρόνο μπροστά του. Έχω την εντύπωση ότι έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση επειδή δεν του άρεσε η εικόνα της εποχής. Δεν θα άντεχε με τίποτα να τον συλλάβουν για χρέη στο Δημόσιο. Να τον διασύρουν για δεύτερη φορά, όπως πριν μερικά χρόνια που τον φώναζαν «παιδεραστή». Θυμάμαι πως μου έλεγε για εκείνη τη δύσκολη εποχή ότι πήγαιναν οι πιτσαδόροι στο σπίτι του και του φώναζαν «σουσέλ, σουσέλ». Έπασχε από μανιοκατάθλιψη ο Μιχάλης. Και αυτή η αρρώστια δεν ξέρεις ποτέ πού θα σε οδηγήσει. Και οικονομικό πρόβλημα να μην είχε, πάλι θα έφευγε, αν δεν περνούσε καλά σ» αυτή τη ζωή».