Η γκάφα του αιώνα – Άνω κάτω εκλογικό κέντρο στη Λάρισα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με δυσκολίες αναμένεται να διεξαχθούν οι επικείμενες εκλογές σε ένα εκλογικό τμήμα στη Λάρισα.

Το τραγελαφικό είναι ότι η διεξαγωγή τους στηρίζεται στην παρουσία ενός νεκρού, που ορίστηκε μέλος της εφορευτικής επιτροπής, με επίσημο έγγραφο και όλες τις «βούλες» της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Έκπληκτοι οι συγγενείς του Λαρισαίου παρέλαβαν το έγγραφο ορισμού. «Μα πρόκειται για τον παππού μας που έχει πεθάνει από το 2010, πριν ακόμη και από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Έτσι δουλεύει ο κρατικός μηχανισμός»; έλεγαν συγγενείς του, στην τοπική εφημερίδα «Ελευθερία».

Παρά την προειδοποίηση για τις ποινικές ευθύνες, ο εν λόγω Λαρισαίος είναι βέβαιο ότι δεν θα εμφανιστεί στο εκλογικό τμήμα ούτε περί την 6ην πρωινή, ούτε αργότερα.

Το ακόμη πιο τραγελαφικό στην υπόθεση είναι πως κι αν ακόμη ζούσε ο παππούς, πάλι θα δυσκολευόταν να ανταποκριθεί στα καθήκοντα που του ανέθεσε η Δημοκρατία για τις δύο επόμενες Κυριακές. Καθώς γεννήθηκε το 1924 και τώρα θα ήταν 90 χρονών...

Ελλάς το μεγαλείο σου!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.