Αισιόδοξα τα μηνύματα από τον ιταλικό τουρισμό στο Ιόνιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολύ αισιόδοξα φαίνεται να είναι τα μηνύματα από την ιταλική τουριστική αγορά για τα Ιόνια νησιά και το γεγονός αυτό αποτυπώνεται και από τις κρατήσεις εισιτηρίων στο πλοίο που θα εκτελεί το δρομολόγιο από το Μπάρι της Ιταλίας προς τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.

H ακτοπλοϊκή σύνδεση που έχει εγκαινιαστεί τα τελευταία χρόνια, μεταξύ Ιταλίας και Ζακύνθου, θα πραγματοποιηθεί με το πλοίο «Orison», χωρητικότητας περίπου 1.000 ατόμων.

Το πλοίο θα ξεκινήσει δρομολόγια στις 21 Ιουλίου και για φέτος έχουν προγραμματιστεί συνολικά επτά αναχωρήσεις από Ιταλία και από Ζάκυνθο.

Αναλυτικότερα, τα δρομολόγια από Μπάρι για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο θα γίνουν στις 21 και 28 Ιουλίου, στις 4, στις 11, στις 18 και στις 25 Αυγούστου και τέλος την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ τα δρομολόγια από Ζάκυνθο προς Κεφαλονιά και Μπάρι θα γίνουν στις 22 και 29 Ιουλίου, στις 5, 8, 12, 19 και 26 Αυγούστου και τέλος στις 3 Σεπτεμβρίου.

Το πλοίο θα ξεκινά από το λιμάνι του Μπάρι στις 5 το απόγευμα και θα φτάνει στη Ζάκυνθο στις 4 μετά το μεσημέρι της επόμενης ημέρας και θα δένει στον μώλο του Αγίου Νικολάου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.